Reis met Neckermann mee naar Lanzarote

Nog geen besluit genomen voor een heerlijke, zonnige vakantiebestemming? Neckermann Reizen zet voor deze zomer Lanzarote in het zonnetje. Dit Canarische eiland is steeds meer in trek bij de Nederlandse toerist en dat is te zien in het aantal boekingen.

5 dagen per week een vlucht

Het maakt niet uit op welke dag van de week je in het vliegtuig wilt stappen: het kan bij Neckermann Reizen bijna iedere dag! Vanaf Amsterdam vertrekken er vluchten op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Vanaf Eindhoven vlieg je op dinsdag en zaterdag naar deze zonnige bestemming en op maandag, zaterdag en zondag vanaf Rotterdam. Keuze te over! Vliegen vanaf de regionale luchthavens heeft daarnaast ook veel voordelen, zoals goedkoper parkeren en kortere wachttijden.

 

 

Binnen het aanbod van de reisorganisatie vind je diverse goed scorende, exclusieve hotels, wat het een expert maakt op dit mooie eiland.

Op avontuur

Lanzarote heeft net als de andere Canarische eilanden een vulkanische oorsprong, en dat is op dit bijzondere eiland heel goed terug te zien. Fascinerende uitzichten zijn gegarandeerd. Het Nationale Park Timanfaya kun je niet overslaan en de zoutmijnen van Las Salinas horen zeker op je to-do lijst. Vergeet daarnaast de mooie grotten niet met de albino kreeftjes. Lanzarote is echt een eiland waar de avonturier in je naar boven komt. Prachtige wandel- en hike routes, of voor de liefhebber met de mountainbike.

 

 

Ben je meer een watermens? Dan is het tijd om een surfplank te huren! Lanzarote is naast Fuerteventura ook een waar surfparadijs.

Of juist even helemaal niets

Het is ook een ideale bestemming voor wijnliefhebbers: in onder meer wijngebied La Geria worden zeldzame malsaviadruiven geteeld in de speciale ommuurde kuilen van vulkanisch zand die het eiland zo’n specifiek uiterlijk geven. Doordat deze kleine lavasteentjes uitstekend vocht vasthouden, lukt het tóch om in de droge grond wijndruiven te verbouwen. Het resultaat: een heerlijk, nootachtige wijn met doorgaans aroma’s van gedroogd fruit en sinaasappelschil. Nóg lekkerder met een vers gevangen visje aan het zandstrand.

Want ook uitgestrekte stranden zijn er in Lanzarote genoeg. Er zijn op Lanzarote zelfs een aantal zwarte zandstranden, wat voortkomt uit het vulkanische gebergte. Bij El Golfo vind je, naast het zwarte zandstrand, ook een helder groen meertje. Om het nóg specialer te maken!

Waar te overnachten?

Waar beginnen we? Onlangs heeft Zoover een top 10 van de beste accommodaties in Spanje gemaakt, waarvan er een aantal exclusief via Neckermann Reizen aangeboden worden. Dan heb je een uniek verhaal als je thuiskomt! Ook één van de eigen hotels viel in de prijzen bij Zoover: smartline Pocillos Playa won met een gemiddelde beoordeling van een 9,2 een Zoover Gold Award! Daarnaast is smartline Lanzarote Palm een aanrader. Smartline hotels staan bekend om een goede prijs, zonder dat je inlevert op comfort en kwaliteit. Zo ben je niet alleen lief voor jezelf, maar ook voor je portemonnee.

Als je even aan helemaal niets wil denken, boek je je overnachtingen bij SENTIDO AEQUORA Lanzarote. Al je zintuigen worden hier geprikkeld, terwijl je ondergedompeld wordt in totale luxe. SENTIDO bestaat dit jaar 10 jaar, waardoor je in de hotels regelmatig kunt genieten van bijzondere jubileum evenementen, etentjes of feesten.

Ben je met kinderen op vakantie, dan is SunConnect HD Beach Resort & Spa een serieuze overweging waard. Dit hotelconcept is gebaseerd op het connecten met elkaar: om vrienden te maken, zowel jong als oud! Voor de kleintjes geldt, wie spot Lollo & Bernie als eerste? Ouders kunnen onbezorgd ontspannen of met het hele gezin deelnemen aan de activiteiten. Ook Relaxia Lanzasur is een van onze aanraders en is ideaal voor jong en oud. Inclusief waterpark, dus kom maar op met die adrenaline! Dit hotel is exclusief boekbaar via Neckermann Reizen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.