Dit zijn de deelnemers van de Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience

De Jaarbeurs in Utrecht staat 1, 2 en 3 maart 2019 in het teken van de start van het fietsseizoen. Bike MOTION Benelux, E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs presenteren dat weekend het grootste totaalaanbod ter wereld voor de sportieve en recreatieve fietser.

De plattegrond met de complete deelnemerslijst is bekend. Ruim 400 exposanten presenteren een veelvoud aan merken met de nieuwste producten en innovaties.

 

 

E-bike Xperience

Op E-bike Xperience start de zoektocht naar een elektrische fiets, hét grootste indoor e-bike testevent van de Benelux in de Jaarbeurs Utrecht, 1 tot en met 3 maart.

 

 

Op E-bike Xperience zijn honderden modellen e-bikes van ruim 70 merken beschikbaar voor een testrit op het langste indoor testparcours van Europa. Van elektrische stadsfietsen tot speed pedelecs. De kans om in één dag, onder één dak de keuze te maken voor de geschikte e-bike.Bike MOTION Benelux


Bike MOTIONBenelux is dé fietsbeurs voor alle sportieve fietsers en liefhebbers en markeert de start van het nieuwe wielerseizoen. De nieuwste racefietsen en mountainbikes van toonaangevende merken zoals, Trek, Specialized, Merida, Canyon, Cervélo, Lapierre, Kona, American Eagle, Van Nicholas, Titici, 11ANTS en Sensa. Ook de onderdelen en accessoires van Shimano, Tacx, Schwalbe, Bioracer, KMC, Rotor, BBB, Zipp, Hope en vele anderen zijn present. Deze editie kan er opnieuw naar hartenlust getest worden op veel verschillende racefietsen, (e-)mountainbikes, crossers en gravelbikes. 

Win een reis naar Hessen, land van Belevenissen

Fietsrondje.nl verloot in samenwerking met Hessen Tourismus, een schitterende reis naar Hessen, land van belevenissen. Fiets zelf het fietsrondje van de maand maart Fietsen in natuurpark Hoher Vogelsberg. Geniet van romantische rivierlandschappen en het bos in Vogelsberg. Je slaapt 4 nachten in prachtige lokale hotels, met ontbijt, middenin prachtig Hessen. Je bezoekt het Vulkaneum en zult ontspannen in de VulkanTherme. Doe nu alvast mee door een paar vragen te beantwoorden of kom langs op de Fietsrondje.nl stand 3.D64 op de Fiets & Wandelbeurs.

Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om 4 x kans op 2 toegangskaarten voor het Drents Museum te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de gewonnen kaarten direct mee.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 1, 2 en 3 maart 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook de hele vrijdag fietsplezier beleven op de beurs. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 4,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Klik voor kaartjes met korting

Comments are closed.