Kinderen gratis tijdens Family Week Kids Go Free in Livigno

Van 23 tot 30 maart staan gezinnen met kinderen centraal in de Italiaanse familie winterbestemming Livigno tijdens de Family Week Kids Go Free. In deze week verblijft een kind onder de 12 jaar, reizend met twee volwassenen, geheel gratis. Dat betekent geen kosten voor verblijf, skipas, materiaal en skiles.

Elk volgend kind geboren na 1 januari 2007, krijgt 50% korting. Livigno heeft voor het hele gezin veel in huis. Naast wintersport kunnen de kinderen zich ook, onder begeleiding, eindeloos vermaken in de verschillende speelgebieden of leven zich uit in het waterparadijs Aquagranda Active You.

 

 

Livigno is de hele winter een grote speeltuin voor kinderen met sleeën, trampolines, opblaasbare speeltoestellen en sleepliften. Lupingo, de mascotte van Livigno, duikt overal op om alle kinderen welkom te heten. Zoals bij de twee kinderdagverblijven in Livigno. Het kindercentrum Lupingo heeft een binnen- en buitengedeelte waar de kleinste wintersporters met elkaar spelen. Vanaf drie jaar kunnen ze ook aan de sneeuw wennen. Het andere kinderdagverblijf M’eating point Mottolino ligt wat hoger in het skigebied ‘Fun Mountain Mottolino’. Dit gebied is recent uitgebreid met twee nieuwe liften, waaronder de zespersoons stoeltjeslift Yepi. De kinderopvang werkt nauw samen met de skischool, waar 150 ervaren instructeurs klaar staan.

 

 

Waterpret in de winter

Terwijl er buiten een pak sneeuw ligt, valt er binnen veel waterpret te beleven in het waterparadijs Aquagranda Active You. Dit waterpark beschikt over een waterspeeltuin voor zowel kinderen als volwassenen. Kleintjes tot drie jaar vermaken zich in het babybadje, waar dagelijks, behalve op zaterdag, van 16.00 tot 18.00 uur een oppasservice aanwezig is. Ook is er een wellness gebied met ontspannende en rustgevende faciliteiten als een sauna, stoombad en hammam. Aquagranda is dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur open en op woensdag zelfs tot middernacht.

Ruimte voor talent

Livigno geeft jonge talenten graag de ruimte. Naast de meer dan 100 km3 skipistes zijn er ook sneeuwparken met hoogteverschillen gebouwd op de brede hellingen. Als trendsetter zijn de moderne en kwalitatieve faciliteiten goed waardoor de snowboarders hun tricks onbegrensd kunnen uitvoeren. Van kickers van verschillende groottes en funboxen tot de beste rails en andere constructies. En tijdens diverse wedstrijden, zoals de13de editie van het World Rookie Fest afgelopen januari, wordt het sneeuwpark van het skigebied ‘Mottolino Fun Mountain’ optimaal gebruikt.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.