Livigno

Het belastingvrije wintersportresort Livigno ligt hoog (1.800 – 2.900 m) in de Italiaanse Alpen (Lombardije) tussen Zwitserland en Italië. Dankzij een bijzonder gunstige ligging is sneeuwzekerheid gegarandeerd van november tot mei.

Avontuurlijke fijnproevers in Livigno

Avontuurlijke fijnproevers in Livigno

 

 

Naast het ruime aanbod aan accommodaties en gastronomie vinden vakantiegangers hier een breed aanbod van activiteiten voor een vakantie in de sneeuw. Zo heeft Livigno 115 km aan pistes (waarvan 29 blauw, 37 rood en 6 zwart) en een diversiteit aan off-piste mogelijkheden. Met de vele restaurants, koffiebarretjes en cafés, proeven en ervaren gasten hier de echte traditionele keuken uit Italie.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Livigno

Azienda di Promozione e Sviluppo Turistico srl

via Saroch 1098/a c/o Plaza Placheda
I-23030 Livigno
Italië
Telefoon: +390342052200


Twitter: twitter.com/Livigno
Facebook: facebook.com/LivignoFeelTheAlps
YouTube: youtube.com/user/livigno08

 

Neem contact op met Azienda di Promozione e Sviluppo Turistico srl

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Livigno