Bekijk het nieuw seizoen van Ersin in wonderland

In vier nieuwe afleveringen van Ersin in wonderland onderzoekt Ersin Kiris opnieuw de twee gezichten van vakantiebestemmingen. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist onder andere naar Hoi An in Vietnam en hij bezoekt de vulkanen rondom Antigua in Guatemala. Zijn reizen leveren bijzondere portretten van vakantieparadijzen op.

Ersin Kiris (o.a. Keuringsdienst van Waarde) is journalist en een paar weken per jaar vakantieganger. Hij is gefascineerd door populaire vakantiebestemmingen, omdat er zoveel is dat je niet ziet, niet verstaat of niet begrijpen kan. In Ersin in wonderland onderzoekt Ersin wat er speelt achter de façade van vakantieparadijzen. Het eerste seizoen werd in 2018 genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf.

 

Lees ook dit artikel: Ersin in wonderland: Tunesië

 

Aflevering 1: Vietnam – donderdag 18 april

De toerist Ersin Kiris kende Vietnam vooral van filmklassiekers over de oorlog tussen Zuid- en Noord-Vietnam.Tegenwoordig trekt Vietnam toeristen met het heerlijke eten, de stranden en historische stadjes.

 

 

Een land vol vriendelijk lachende mensen. Maar de journalist Ersin merkt dat de pijn van de strijd nog volop aanwezig is. De oorlog maakt zelfs nog steeds nieuwe slachtoffers.

Meer afleveringen

  • Aflevering 2: Curaçao – donderdag 25 april
  • Aflevering 3: Bethlehem – donderdag 2 mei
  • Aflevering 4: Guatemala – donderdag 9 mei

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.