Met deze wandelschoenen zie je er echt goed uit

Actieve wandelaars die lange afstanden lopen willen maar één ding: wandelschoenen die je voeten fit houden. Met die opdracht heeft Grisport de Anden ontwikkeld, een halfhoge wandelschoen vol vernuft die zich laat kenschetsen in zeven elementaire pluspunten.

Deze pluspunten zijn: een ingenieuze zool, soepele afwikkeling, optimale bescherming, aangenaam comfort, ideaal voor zowel Pieterpad als de Ardennen, duurzaam geproduceerd en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

1. Ingenieuze zool voor grip en demping

De Grisport Anden is voorzien van een slijtvaste Vibramzool die veel grip geeft op zowel asfalt als drassig, onverhard terrein. Voordeel is dat de zool een zelfreinigend vermogen heeft wat prettig is als je ergens naar binnen gaat. De zool heeft een schokabsorberende tussenlaag van high-tec polyurethaan. Tussen deze laag en de rubberen zool bevindt zich het R-system van sterk nylon dat een maximale stabiliteit geeft tijdens het wandelen.

 

 

2. Soepele afwikkeling

De wandelschoen is opvallend flexibel bij afwikkeling van de voet en geeft een goede zijwaartse steun. De schoen heeft buigpunten bij het teengewricht en de achillespees die meebuigen met de beweging van je voet.

 

 

De hielkap geeft extra stabiliteit als je bergop loopt. Bij het afdalen schuif je niet naar voren in de schoen en heb je profijt van de extra teenruimte. Ook de structuur van de binnenzool en het Spo-Tex membraan aan de binnenzijde van de schoen verhinderen dat je schuift.

3. Optimale bescherming

De Grisport Anden is gemaakt van gevet leer (bruine uitvoering) of Nubuck leer (blauwe, zwarte en mokka variant) en voorzien van een verstevigde neus- en hielkap. Het Spo-Tex membraan in de voering is waterdicht en ademend; door microfijne poriën kan transpiratievocht naar buiten en blijven de voeten droog. Het anatomische voetbed heeft eveneens een groot ademend vermogen, bovendien is het uitneembaar en antibacterieel om geuren tegen te gaan.

4. Aangenaam comfort

De wandelschoen is erg licht en weegt slechts 695 gram (maat 42). Hij heeft een ruime instap met een zachte tong en hielschacht en sluit overal netjes aan zonder ook maar ergens te drukken. De hiel zit goed gefixeerd. De stevige veters trekken soepel aan dankzij de stalen veterhaken met rip-proof vetersluiting. Inlopen is nauwelijks nodig: je wandelt zo de wijde wereld in.

5. Zeer geschikt voor zowel Pieterpad als de Ardennen

De Anden is een allround wandelschoen met halfhoge schacht uit de Hiking collectie van Grisport. Hij is bij uitstek geschikt voor langere wandelingen in Nederland of voor tochten met lichte bepakking door heuvelachtig terrein zoals de Ardennen. Duidelijk een schoen waar je uren op kunt lopen zonder vermoeide of branderige voeten te krijgen.

6. Duurzaam geproduceerd

Schoenen van Grisport worden geproduceerd in Italië, op zonne-energie: de daken van de fabriekshallen bestrijken 15.000 m2 aan zonnepanelen die 70% van de benodigde energie leveren. Het bedrijf heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid, en bij het selecteren van materialen.

7. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De Grisport Anden biedt ongekend veel kwaliteit voor de zeer concurrerende prijs van €139,95. Hij meet zich met gemak aan kwalitatieve wandelschoenen die 30% duurder zijn. Ook esthetisch mag de schoen er zijn, dankzij het robuuste Italiaanse ontwerp.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.