Dit zijn de 7 heetste vakantieoorden van Thomas Cook

Hagelwitte stranden, ontspannen massages en jaloersmakende suites. Deze resorts bij Neckermann Reizen zijn helemaal ingericht op een romantische vakantie voor jou en je lief! Oké, sommige zijn misschien een beetje aan de prijs, maar once in a lifetime moet toch kunnen. En dromen mag.

1. LUX* South Ari Atoll, Malediven

In stijl vervoerd worden naar je resort? Dan zit je hier zeker goed. Je arriveert namelijk per watervliegtuig. En als je je ogen uitgekeken hebt in je romantische zwembadvilla kun je direct de heldere lagune in duiken. Maar een foto zegt meer dan duizend woorden, dus oordeel zelf maar.

2. Casa Cook Kos, Kos

Soms zijn dromen dichterbij dan je denkt. Dit paradijs ligt verscholen achter de zandduinen op het Griekse eiland Kos. Ervaar de bohemian vibe en laat je in de watten leggen door het gastvrije personeel. Pas op! Er bestaat een kans dat je nooit meer naar huis wil.

 

 

3. H-Kuredu Island Resort & Spa, Malediven

Een keer struikelen en je staat met je voeten in het fijne zand. Hoe geweldig is dat? Je zult je hier bovendien geen moment vervelen. Golfen, duiken, wakeboarden, snorkelen, kajakken.. You name it! En ben je toch toe aan iets anders? Dan kun je altijd nog een dagje eilandhoppen.

4. Secrets Akumal Riviera Maya, Mexico

In dit adults only hotel geniet je in alle rust van quality-time. Breng ook zeker een bezoek aan het strand van Tulum, waar je zwemt en zont aan de voet van een indrukwekkende Mayaruïne. Neem wat lekkernijen en (natuurlijk) champagne mee voor een romantische picknick. Enjoy!

5. Hotel Maya Ubud Resort & Spa, Bali

Verscholen tussen de smaragdgroene rijstvelden vind je deze oase van rust. Een infinity pool waar je U tegen zegt met uitzicht op de jungle en een heerlijk wellnesscenter om samen te genieten van een massage. Do we need to say more?!

6. SENTIDO Port Royal Villas & Spa, Rhodos

Bubbelbad? Of toch lazy river? Dat is het enige waar jij je druk over hoeft te maken tijdens je vakantie.

 

 

Geniet van een diner voor twee op het strand of maak een wandeling door de Petaloudesvallei.Om je heen dartelen duizenden vlinders. Romantiek verzekerd.

7. The Cove Rotana Resort & Spa, Ras al Khaimah

Beleef het sprookje van 1001-nacht. Dit luxueuze resort oogt als een Arabisch dorp en is omgeven door rustieke bergen, watervallen, duinen en diverse lagunes. Zijn jullie echte daredevils? Waag je dan aan de langste zipline ter wereld en zoef met ruim 100 km per uur over de bergen. Meer informatie bij Thomas Cook.

De langste zipline ter wereld

De langste zipline ter wereld

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.