Ga shoppen in de Binnenstad van Den Haag tijdens de ShoppingNight

Hét grootste shopping event van Nederland komt er weer aan! De 13e editie van de ShoppingNight vindt dit jaar op vrijdag 28 juni plaats in de Binnenstad van internationale winkelstad Den Haag. Tot en met middernacht blijven de winkels in de binnenstad van Den Haag geopend.


Wie deze exclusieve winkelavond bezoekt, kan hoog oplopende kortingen en diverse acties bij verschillende winkels verwachten.Daarnaast zorgen spetterende muzikale optredens, te gekke aankleding en entertainment, modeshows, gratis workshops en fantastisch eten voor een onvergetelijke shopavond!Een scala aan winkels bieden alleen tijdens deze avond speciale ShoppingNight kortingen aan op hun collecties; hoe later het wordt, hoe hoger de korting! Daarnaast worden er gratis(!) goodiebags en samples uitgedeeld. Niet alleen het hart van iedere fashionista zal sneller kloppen tijdens ShoppingNight 2019. Integendeel: er is tijdens deze fantastische avond echt voor ieder wat wils. Van woonaccessoires en hifi- artikelen tot beauty en lifestyle producten: Den Haag wordt de 28ste van juni hét shopwalhalla van het land!

 

Lees ook dit artikel: Kunst & Cultuur in Den Haag

 

ShoppingNight Den Haag is geen doorsnee vrijdagavond, maar een heerlijke avond winkelen gecombineerd met cultuur, muzikale optredens, dj’s, eten, uitgaan en entertainment in de gezellige Binnenstad van Den Haag.

 

 

Geniet met volle teugen van speciale acts, inspirerende workshops, VIP-behandelingen en swing door de winkelstraten van Den Haag. Noteer vrijdag 28 juni dus alvast in je agenda!

Benieuwd naar alle aanbiedingen, extra’s en het volledige programma? Houd dan de website in de gaten: shoppingnight.nl!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.