Livigno gekozen tot Beste Skiresort 2018/2019

Livigno is door reizigers gekozen tot beste skiresort 2018/2019. Tijdens de online-verkiezing van go4ski.com, waarbij zowel online als via social kanalen gestemd kon worden, werd het Italiaanse Livigno genomineerd voor de titel. In de finale moest ze het opnemen tegen de meest prestigieuze skigebieden in Italië, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.

“Het is niet de eerste keer dat Livigno deze prijs wint, maar we zijn er weer erg blij mee en we blijven ons best doen om nog 100 van dit soort prijzen te winnen. We zijn erg trots op ons werk. We willen graag onze gasten bedanken voor hun stem op Livigno, die feedback is het allerbelangrijkste!”, aldus Luca Moretti, CEO van Livigno Tourist Board.

 

 

Concurrentie

Uiteindelijk stonden er zestien Europese skigebieden in de finalerondes. Livigno ging de concurrentie aan met Alpe Lusia, Cortina, Val Gardena, Ötztal Sölden, Ponte di Legno Tonale, Garmisch-Partenkirchen, Zermatt Matterhorn, Val di Fassa, Val di Sole, 3 Zinnen, Courmayeur, Alta Valtellina, Zell am See-Kaprun, Arabba en San Martino di Castrozza. De Best Ski-resort Award wordt georganiseerd door Go4ski.com. De verkiezing, waarbij het publiek via social media hun stem uitbrengt, wordt elk jaar.

 

 

Waardering

Deze waardering voor ‘Little Tibet’, zoals Livigno ook wel wordt genoemd dankzij haar sneeuwrijke winters, gaat gepaard met de twee nieuwe liften, “Yepi Lift” en “Easy Link” en een nieuwe gratis bus ‘Skilink’ die de twee skigebieden van Livigno verbindt. Daarnaast hebben een recent geopend museum over de geschiedenis van de ski, de opening van het biatlon gebied voor amateurs en de kandidatuur voor de Olympische Winterspelen 2026 bijgedragen aan deze titel. De recent geïntroduceerde 3D-kaart en 360° panoramische webcam zijn twee belangrijke functies op de website van Livigno die wintersporters continue de meest actuele informatie voorhanden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.