Eerste Travel Academy Travel Counsellors ronden introductietraining af

Afgelopen week rondden de eerste vijf Travel Academy Travel Counsellors de introductietraining af. Na twee intensieve weken op het hoofdkantoor in Den Haag, mogen Astrid, Mirjam, Marinka, Ewald en Maartje hun eerste boekingen gaan maken. Een bijzonder moment en een mijlpaal voor Travel Counsellors Nederland en België.

Dat deze vijf top ondernemers vol enthousiasme de eerste boekingen inkloppen, betekent niet dat zij de Travel Academy volledig hebben afgerond. De duur van de totale Travel Academy is 32 weken, bestaande uit in-house trainingen en online trainingsmodules. Totdat de Travel Counsellors de Academy volledig hebben afgerond worden ze begeleid door Managing Director Travel Counsellors Nederland en België Fred van Eijk en het support team in Den Haag.

 

 

Travel Academy Travel Counsellor Marinka van Dijk: “Superleuk en inspannend, zo zou ik de afgelopen twee weken omschrijven. We hebben heel veel geoefend met het Phenix systeem, de marketingtools mogen ontdekken en hebben salestrainingen gehad. Ik vond het heel leuk om kennis te maken met leveranciers als Euram en les te krijgen in hun prachtige systeem. Je wordt bij Travel Counsellors ontzettend goed begeleid. Het is echt een warm welkom, iedereen neemt de tijd om je training te geven en staat je bij als je ergens even niet uitkomt. Alle hoofdkantoorcollega’s zijn even betrokken, ik vond het geweldig!”

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.