Heb jij een passie voor de reisbranche en wil je voor jezelf beginnen in 2018?

Travel Counsellors is een toonaangevende en dynamische reisonderneming met meer dan 200 zelfstandig reisadviseurs in Nederland & België en meer dan 1700 wereldwijd. De zelfstandig reisadviseurs worden in Nederland & België intensief ondersteund door oprichter Fred van Eijk en een team van vakmensen. Ze doen er alles aan om jou als zelfstandig reisadviseur succesvol te laten zijn. Waardoor je je volledig kunt concentreren op de wensen van de klant en het samenstellen van de perfecte reis. Travel Counsellors is een bedrijf dat vooruitdenkt!

Travel Counsellor Caroline

Travel Counsellor Caroline

Word een Travel Counsellor

Travel Counsellors is voor mensen die een passie hebben voor reizen. Als Travel Counsellor ben je een zelfstandig ondernemer met de beste tools in handen om een succesvol bedrijf te runnen. Travel Counsellors zijn trots op het hoogstaande niveau van persoonlijke service die aan klanten wordt geboden. Een team van ervaren medewerkers op het hoofdkantoor zorgt voor uitgebreide ondersteuning op het gebied van administratie, sales, marketing, IT en IATA zodat reisadviseurs zich volledig kunnen concentreren op het opbouwen van hun onderneming en het verkopen van reizen. Travel Counsellors is lid van IATA, ANVR en deelnemer SGR en Calamiteitenfonds. Een groeiende, betrouwbare en financieel sterke onderneming.
travelcounsellor-image

Bepaal je eigen inkomen

Het business model van Travel Counsellors heeft de afgelopen jaren bewezen succesvol te zijn. Het geeft jou de mogelijkheid je eigen onderneming te runnen en het inkomen te genereren dat je verdient! Het is jouw onderneming, jij hebt de regie in handen en bepaalt dus zelf hoeveel tijd je in je onderneming stopt, hoeveel klanten je wilt bedienen en hoe hoog je marge is. In de afgelopen 12 maanden hebben meer dan 30 Travel Counsellors wereldwijd gevierd dat ze meer dan € 1 miljoen aan omzet hebben gerealiseerd. Daarnaast kent de wereldwijde organisatie meer dan 130 Gold Travel Counsellors, een status die je kunt behalen met het bereiken van een uitmuntende omzet.

Controle over je eigen leven

Als Travel Counsellor heb je controle over je eigen leven. Als je de kinderen elke dag uit school wilt kunnen halen, dan kan dat, als je meer wilt verdienen dan is dat mogelijk, het is aan jou. Maar misschien ben je gewoonweg op zoek naar een manier om weer plezier in je werk te krijgen en reizen te kunnen verkopen die werkelijk passen bij de klant. Dat kan ook, sterker nog, daar staan we voor. Het is jouw onderneming en je bent onderdeel van een van de meest succesvolle reisorganisaties ter wereld. Jij bepaalt de indeling van je dag. Dat is pas prettig werken!

Travel Counsellor Erik en zijn zoontje

Travel Counsellor Erik en zijn zoontje

Kijk voor meer informatie travelcounsellors.com/nl

 

 

Comments are closed.