Richting het zuiden met de Zon-Thalys

Iedere zaterdag tussen 29 juni en 31 augustus brengt Thalys je naar het zonnige zuiden van Frankrijk. Zin in een heerlijk ontspannen trip naar het zonnige zuiden? Dat kan! De Zon-Thalys brengt reizigers elk jaar in slechts enkele uren naar het zuiden van Frankrijk.

Thalys-trein

Vakantie zonder stress

Iedere zaterdag tussen 29 juni en 31 augustus rijdt de rode snelheidstrein weer door de Provence, van Valence naar Marseille. Om uit de winterdip te komen zijn de eerste tickets voor een zonnige vakantie te koop vanaf 7 februari 2019. Reizigers kunnen zich met 300 km/u naar hun vakantiebestemming in de Zuid-Franse regio’s laten vervoeren. Tijd voor ontspanning, zonder enige vorm van stress door files op de snelwegen of door de talloze péages. De Thalys Welcome Bar is ideaal om de benen even te strekken en dankzij gratis wifi aan boord kan iedere reiziger tijdens de rit gewoon online blijven.

Binnen een paar uur in Marseille

De oude haven van Marseille is bereikbaar in iets meer dan 7 uur vanuit Amsterdam en iets meer dan zes uur vanaf Rotterdam. Dit is mogelijk vanaf €49 in Standaard, €85 in Comfort en €129 in Premium, met haltes in Valence, Avignon en Aix-en-Provence. Tickets voor de Zon-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf 7 februari 2019 via thalys.com, via de Thalys-app en via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en in reisbureaus.

 

 

Speciale prijzen voor snelle beslissers

Dankzij het Sunshine-aanbod kunnen snelle beslissers naar Zuid-Frankrijk in alle comfort reizen voor een miniprijs. Voor slechts €89 kunnen Thalys-reizigers genieten van een trip in de Premium klasse, inclusief maaltijden die aan de stoel worden geserveerd en met internationaal leesvoer ter beschikking. Ook dankzij de partners van Thalys kunnen reizigers bij aankomst gebruik maken van bepaalde diensten, zoals de huur van een auto via Europcar. Ook hier worden de snelle beslissers beloond want op vertoon van een Thalys-ticket wordt een korting van 20% aangeboden voor iedere reservering die tot en met 30 maart 2019 wordt gemaakt. Bij reserveringen vanaf 31 maart 2019 bedraagt de korting 10%.

 

 

Dienstregeling

De dienstregeling kan nog licht gewijzigd worden. De meest recente informatie en concrete uren vindt u op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.