Door dit filmpje van Thalys wil jij zeker naar Brussel toe!

Thalys lanceert vandaag een nieuwe promotiecampagne voor haar bestemming Brussel. Een wervende video heet reizigers welkom in de beroemde rode trein en nodigt uit om mensen te ontmoeten die van Brussel een levendige stad maken. Thalys wil met deze nieuwe campagne reizigers overtuigen om een bezoek te brengen aan de stad.


Thalys werkt voor deze campagne samen met een Brussels gezicht, de getalenteerde zangeres Angèle.

Brussel heeft een internationaal, dynamisch karakter, maar het zou nooit de stad zijn die het is zonder de Brusselaars. Voor deze nieuwe communicatiecampagne werken we samen met visit.brussels om Brussel en haar inwoners in de spotlight te zetten. Op die manier blijft Thalys trouw aan een van haar grote doelstellingen: mensen en culturen dichter bij elkaar brengen,” verklaart Bruno Dierickx, commercieel directeur van de spoorwegmaatschappij.

 

Lees ook dit artikel: Recordzomer voor Thalys

 

In de video eert Thalys Brussel en heeft de 22-jarige zangeres het niet over de Brusselse monumenten, maar over de mannen en vrouwen die van de Belgische hoofdstad een levendige stad maken.

 

 

Brussel populair deze zomer

Deze zomer heeft visit.brussels, het Brussels Agentschap voor Toerisme, meer dan 1 miljoen overnachtingen in de Belgische hoofdstad geregistreerd. De Europese hoofdstad bruist als nooit tevoren met veel grote evenementen en tal van festivals die haar artistieke en culturele reputatie benadrukken.

Dagelijks rijden er tot 14 treinen vanuit Amsterdam naar Brussel, het hart van het Thalys-netwerk. De rit duurt slechts 1.51 uur. Sinds december 2017 heeft de Thalys-reiziger de keuze tussen drie verschillende categorieën. Een “Standard”-ticket begint vanaf € 29. “Comfort” biedt reizigers de ruimte van de eerste klasse, waar “Premium” ook een volledig dienstenpakket verzorgt, met een maaltijd die op de zitplaats wordt geserveerd en internationale kranten en tijdschriften. Wifi is gratis in de hele trein.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.