Ga voor het 50e jaar naar Alaska met Princess Cruises

Princess Cruises eerste afvaart naar Alaska was op 3 juni 1969: de Princess Italia voer met 525 gasten naar deze adembenemende ‘bucketlist’ bestemming. Dit jaar vaart de nummer één cruisemaatschappij voor Alaska haar 50e seizoen naar ‘the Great Land’. Met vernieuwd entertainment, culinaire ontdekkingen en een groot aantal landexcursies viert Princess Cruises deze mijlpaal.

Het vernieuwde aanbod is beschikbaar aan boord van de zeven Princess Cruises schepen die van mei t/m september dit jaar naar Alaska varen; de grootste inzet van schepen ooit! Daarnaast zal Royal Princess haar debuut maken als eerste Princess MedallionClass™ schip in Alaska. De OceanMedallion wordt beschouwd als een doorbraak in de vakantie industrie. Dit draagbare apparaat met geavanceerde technologie verbetert de interactie tussen de gasten en de bemanning, maakt interactief entertainment mogelijk en biedt persoonlijke service.

“Gedurende een halve eeuw hebben wij ons onderscheiden in Alaska en meer gasten ontvangen dan elke andere cruisemaatschappij – meer dan 5 miljoen in de laatste 50 jaar,” meldt Jan Swartz, directeur van Princess Cruises. “We nodigen onze gasten dan ook uit om dit 50-jarig jubileum met ons te vieren. Maak een onvergetelijke reis vol nieuwe en authentieke ervaringen en ontdek de indrukwekkende schoonheid van ‘the Great Land’.

 

 

Als erkend cruise-expert biedt Princess een divers aanbod cruises en excursies die de nadruk leggen op Alaska’s ‘must-see’ attracties, zoals Glacier Bay National Park en Denali National Park. De Alaska cruises variëren in duur van zeven tot twaalf dagen en vertrekken vanuit Vancouver, Anchorage, Seattle, San Francisco en Los Angeles.

Princess beheert eveneens vijf betoverende Wilderness Lodges in de buurt van de nationale parken; hiervandaan worden meer dan 20 unieke arrangementen aangeboden. Tijdens de Princess cruisetours ziet u het mooiste van Alaska. Combineer een zevendaagse cruise met een meerdaags landarrangement en een exclusieve ‘Direct naar de Wildernis’ treinreis: u geniet van een naadloze vakantie ervaring in ‘the Great Land’.

Dit jaar wordt bij Denali Princess Wilderness Lodge de Fannie Q’s Saloon geopend. Dit nieuwe restaurant, vernoemd naar de beroemde Alaska pionier Fannie Quigley, zal lokale gerechten serveren in een moderne saloon. Net buiten Fannie Q’s Saloon wordt de Fireside Patio geopend. Met drie vuurplaatsen is dit een nieuwe en knusse ontmoetingsplaats: rooster een marshmallow, geniet van een drankje onder de middernachtzon en deel samen uw vakantie avonturen. In de de Grizzly Burger kunt u de prijswinnende ‘Ernesto’ burger bestellen. Deze unieke ribeye burger is speciaal voor Princess ontwikkeld door Chef Ernesto Uchimura.

 

 

Speciaal voor Mt. McKinley Princess Wilderness Lodge heeft Pete Nelson van Animal Planet’s Treehouse Masters een boomhut ontworpen. Vanuit deze boomhut geniet u een onvergetelijk uitzicht op de berg Denali.
Voor dit jubileumjaar zijn speciale thema-aanbiedingen toegevoegd aan het prijswinnende ‘North to Alaska’ programma:

Noorderlicht Planetarium – Het Noorderlicht is door haar kleurrijke schouwspel een magisch natuurfenomeen. In het planetarium van Princess Theater krijgt u de kans om naar dit unieke poollicht te kijken.

Avontuur aan Land – Nieuwe excursies in Juneau, Ketchikan en Icy Strait Point. Ontdek de plaatselijke natuur en cultuur en beleef avonturen zoals deze alleen in Alaska beleefd kunnen worden:

Hubbard Gletsjer & Wildernis Verkenning – Hubbard Glacier
Luxueus Walvis Spotten – Juneau
Interactief Jeep Avontuur – Juneau
Ketchikan Kroegentocht – Ketchikan
Regenwoud Wandel & Mountainbike Avontuur – Ketchikan
Zeevruchten Feestmaal & Lokale Dansshow – Icy Strait Point
Boomtoppenpad & Zipline  – Icy Strait Point
Wildernis Wandeling & Kajak Avontuur – Icy Strait Point
Vogelexcursie Hoonah – Icy Strait Point

Ontmoet de lokale bewoners – Van een natuurkenner tot een ‘Deadliest Catch’ visser, van een wereldkampioen houthakken tot de eerste vrouwelijke winnaar van de Iditarod sledehondenrace; ontmoet lokale experts en ontdek hoe Alaska’s unieke omgeving hun levensstijl, passies en beroepen heeft bepaald.

De smaak van Alaska – Van menu aanbiedingen in de dinerzalen tot aan tafel schuiven bij de chef; u kunt genieten van zeevruchtenschotels met zalm en krab en van lokaal geïnspireerde gerechten.

‘Glacier Tea’ & Bierproeverij – De nieuwe feestelijke cocktail, geïnspireerd op de Long Island Ice Tea, wordt geserveerd met een finishing touch Blue Curaçao: doet dit niet denken aan de schitterende blauwe kleur van de gletsjers in Alaska. De bierliefhebber kan zijn smaakpapillen testen tijdens een Alaska bierproeverij met verschillende smaken van de Alaskan Brewing Company uit Juneau.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.