Uitdagende avonturen in Alaska en British Columbia met Seabourn

Seabourn, de meest ultraluxe cruisemaatschappij, heeft voor het seizoen 2019 in Alaska en British Columbia een indrukwekkend aanbod van uitdagende optionele expedities: kajak-, Zodiac-, catamaran- en wandeltochten onder begeleiding van een zeer bekwaam en deskundig Seabourn expeditieteam. Het samengestelde expeditieteam bestaat uit ervaren wildernisexperts, wetenschappers, historici en Zodiac-operators. Seabourn-excursies kunnen van tevoren door gasten worden gereserveerd.

‘Zoals elk jaar, zijn we verheugd ons ervaren en gekwalificeerd expeditieteam te presenteren voor het komende seizoen 2019 in Alaska en British Columbia. De kracht van de groep ligt in de combinatie van passie, jarenlange ervaring en lokale kennis,’ zegt Robin West, Vice President van Expedition Operations voor Seabourn. ‘Het expeditieteam neemt de gasten niet enkel mee op excursies, maar deelt ook hun kennis en ervaringen aan boord van de Seabourn Sojourn met o.a. gratis lezingen over hun vakgebieden, zoals maritieme biologie, geologie, ornithologie en geschiedenis. Ze zijn verder beschikbaar om de gasten aan boord te wijzen op dieren in het wild, om hen bij het diner te vergezellen en om vragen te beantwoorden over de wilde en ongerepte wonderen die hen – én de gasten – elk jaar weer aantrekken.’ Daarnaast vertelt het team hun avonturen met verhalen en foto’s via Seabourn’s Ventures Tracker.

 

 

Extra stimulans

Voor reizigers die overwegen om in 2019 een reis naar Alaska en British Columbia te maken, is er nu een extra stimulans om een ‘Veranda for Ocean-View’ upgrade te boeken. Het aanbod, dat geldig is tot en met 13 februari 2019 als onderdeel van het Signature Savings-evenement, biedt de waarde van een Veranda-suite voor de prijs van een Veranda-suite met zeezicht.

 

 

Er zijn verschillende cruises beschikbaar om ‘America’s Last Frontier’ te ontdekken, van 11-, 12- en 14-daagse Alaska-routes aan boord van de Seabourn Sojourn, gepland van juni tot oktober 2019. De unieke reizen combineren de populairste havens van Alaska met zelden bezochte verborgen pareltjes van de Inside Passage en British Columbia, inclusief bestemmingen zoals Alert Bay en Klemtu.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.