Dit zijn de nieuwe vaarroutes van Norwegian Cruise Line

Het is januari, de maand waarin veel Nederlanders een reis boeken. Het is vanaf deze maand ook mogelijk om bij Norwegian Cruise Line een cruise te boeken voor de winter van 2020/2021. De hoogtepunten zijn onder andere de zusterschepen Norwegian Joy en Norwegian Encore, die vanuit Miami naar het Caraïbisch gebied varen, het debuut van Norwegian Escape in Port Canaveral; en de terugkeer van Norwegian Epic naar San Juan.

Norwegian Bliss Ketchikan, Alaska 2018

Andy Stuart, President and Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line – “We zijn ontzettend blij met de diversiteit van de door ons aangeboden vaarroutes en de introductie van de zusterschepen Norwegian Joy en Norwegian Encore, die vanaf de cruisehoofdstad van de wereld zullen varen. In deze cruisehoofdstad, Miami, kunnen we wekelijks de buitengewone voorzieningen van het schip demonstreren aan duizenden gasten.’’

Caribbean, Bahama’s & Florida en Panamakanaal

Norwegian Joy zal voor de eerste keer vanuit Miami vertrekken voor een vijf- of zevendaagse cruise naar de westelijke en oostelijke Caraïbische eilanden. Vanaf 24 oktober zullen de cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden verschillende aanleghavens in het gebied aandoen, waaronder het eiland Roatán, Honduras, Harvest Caye, Belize; Costa Maya en Cozumel, Mexico. De aanleghavens voor de oostelijke Caraïbische eilanden zijn Puerto Plata, Dominicaanse Republiek, St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; Tortola, Britse Maagdeneilanden en het privé-eiland van het bedrijf, Great Stirrup Cay in de Bahama’s.

Na het eerste zomerseizoen in de Big Apple keert Norwegian Encore terug naar Miami voor zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Aanleghavens zijn het eiland Roatán, Honduras; Harvest Caye, Belize, en Costa Maya en Cozumel, Mexico. Ook zal het schip 12- tot 13-daagse reizen maken over het Panamakanaal. Tijdens deze cruises wordt een bezoek gebracht aan Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; Kralendijk, Bonaire; Willemstad, Curaçao; Oranjestad, Aruba; Santa Marta en Cartagena, Colombia; Colon, Panama; en Puerto Limon, Costa Rica.

 

 

Vanaf 21 november zal Norwegian Escape voor de eerste keer vanuit Port Canaveral vertrekken voor vijf- en zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Aanleghavens zijn Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; Tortola, Britse Maagdeneilanden; Great Stirrup Cay, Bahama’s; Cozumel, Mexico; George Town, Kaaimaneilanden en Ocho Rios, Jamaica. Ook zal het schip twee vierdaagse cruises maken naar de Bahama’s en een bezoek brengen aan Nassau, Freeport en Great Stirrup Cay, Bahama’s.

Na het zomerseizoen in Miami keert Norwegian Breakaway op 22 november terug naar New Orleans voor zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Aanleghavens zijn het eiland Roatán, Honduras; Harvest Caye, Belize, en Costa Maya en Cozumel, Mexico.

Begin 20 december keert Norwegian Epic terug naar San Juan, Puerto Rico voor zevendaagse cruises naar de kristalheldere wateren van de zuidelijke Caraïbische eilanden. Ook zal het schip een bezoek brengen aan Willemstad, Curaçao; Oranjestad, Aruba; Castries, St. Lucia; Basseterre, St. Kitts en Kralendijk, Bonaire.

Vanaf 30 november keert Norwegian Gem terug naar New York voor diverse 10-, 11-, 12- en 14-daagse cruises naar de zuidelijke Caraïbische eilanden. Aanleghavens zijn Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; St. John’s, Antigua; Tortola, Britse Maagdeneilanden; Bridgetown, Barbados; Castries, St. Lucia; Basseterre, St. Kitts; St. Maarten, Nederland en San Juan, Puerto Rico.

 

 

Begin december vertrekt Norwegian Getaway vanuit New York voor zeven- en achtdaagse cruises naar de Bahama’s en Florida. Aanleghavens zijn Port Canaveral, Florida; Nassau en Great Stirrup Cay, Bahama’s. Het schip zal vanuit Miami ook vijfdaagse cruises maken naar de oostelijke Caraïbische eilanden met tussenstops in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek en Great Stirrup Cay, Bahama’s. Bovendien worden zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden gemaakt. Aanleghavens tijdens deze reizen zijn het eiland Roatán, Honduras, Harvest Caye, Belize, en Costa Maya en Cozumel, Mexico.

Norwegian Jade heeft vanaf 22 november tot 11 april Tampa in Florida als thuishaven voor diverse cruises naar de westelijke en zuidelijke Caraïbische eilanden. De zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden zullen onder andere de volgende aanleghavens aandoen: het eiland Roatán, Honduras, Harvest Caye, Belize; en Costa Maya en Cozumel, Mexico. De aanleghavens voor de zuidelijke Caraïbische eilanden zijn George Town, Kaaimaneilanden; Oranjestad, Aruba; Willemstad, Curaçao; Kralendijk, Bonaire; Castries, St. Lucia; Basseterre, St. Kitts; St. John’s, Antigua; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; en Puerto Plata, Dominicaanse Republiek.

Norwegian Pearl zal vanaf 4 november ook diverse cruises naar de westelijke en zuidelijke Caraïbische eilanden maken, evenals reizen naar het Panamakanaal en de Bahama’s vanuit Miami. De vijfdaagse cruises van het schip naar de westelijke Caraïbische eilanden omvatten ook een bezoek aan Harvest Caye, Belize en Costa Maya, Mexico. Norwegian Pearl’s 11-daagse cruises naar het Panamakanaal doen Cartagena, Colombia en Colon, Panama aan, evenals Puerto Limon, Costa Rica; het eiland Roatán, Honduras; Harvest Caye, Belize; en Costa Maya, Mexico. De 14-daagse cruise van Norwegian Pearl naar de zuidelijke Caraïbische eilanden doet onder andere havens aan in Oranjestad, Aruba; Willemstad, Curaçao; Kralendijk, Bonaire; Castries, St. Lucia; Bridgetown, Barbados; St. John’s, Antigua; St. Maarten, Nederland; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; San Juan, Puerto Rico; en Puerto Plata, Dominicaanse Republiek. De vierdaagse cruise van het schip naar de Bahama’s omvat bezoeken aan Freeport, Nassau en Great Stirrup Cay.

Mexicaanse Rivièra

Vanaf 18 oktober zal Norwegian Bliss terugkeren naar Los Angeles voor een reeks reizen, waaronder vijf- tot zevendaagse cruises naar de Mexicaanse Rivièra met een bezoek aan Cabo San Lucas, Mazatlan, Puerto Vallarta en Ensenada. Het schip maakt geselecteerde 16-daagse cruises over het Panamakanaal vanuit Los Angeles naar Miami en terug. Aanleghavens zijn Santa Marta en Cartagena, Colombia; Willemstad, Curaçao; Oranjestad, Aruba; Puerto Caldera, Costa Rica; Puerto Quetzal, Guatemala; en Puerto Vallarta en Cabo San Lucas, Mexico. Vanuit Miami vertrekt de Norwegian Bliss voor zevendaagse cruises naar de oostelijke Caraïbische eilanden met tussenstops in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; Tortola, Britse Maagdeneilanden; en Great Stirrup Cay, Bahama’s.

Hawaï en Australië

De onlangs van boeg tot steven gerenoveerde Norwegian Jewel zal vanaf 9 oktober 10- tot 16-daagse bucketlist-cruises naar Hawaï en Frans-Polynesië maken, evenals cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland. De cruises van het schip naar Hawaï en Frans-Polynesië omvatten aanleghavens waaronder Bora Bora, Moorea en Nuku Hiva, Frans-Polynesië; Lahaina, Maui; Nãwiliwili, Kauai; en Hilo en Kona, beide onderdeel van het grote eiland Hawaï. De populaire cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland doen ook een aantal prachtige bestemmingen in Nieuw-Zeeland aan, waaronder Milford Sound, Doubtful Fjord, Dusky Fjord, Dunedin, Picton, Wellington, Napier, Tauranga, Bay of Islands, Gisborne, Lyttelton en Auckland.

Zuid-Amerika

Vanaf 19 december zal Norwegian Star 14-daagse cruises naar Zuid-Amerika maken. Aanleghavens zijn Montevideo en Punta Del Este, Uruguay; Puerto Madryn, Argentinië; Stanley, Falklandeilanden; Ushuaia, Argentinië; Punta Arenas, Kaap Hoorn, Puerto Chacabuco en Puerto Montt, Chili; het eiland Roatán, Honduras; Harvest Caye, Belize; en Costa Maya, Mexico.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.