Royal Christmas Fair volgend jaar naar 12 dagen!

De vijfde editie van de Royal Christmas Fair in Den Haag heeft maar liefst 200.000 bezoekers mogen verwelkomen. Het Lange Voorhout werd tien dagen lang omgetoverd tot een stijlvolle kerstmarkt. De kerstmarkt was dit jaar nog groter, diverser en mooier dan eerdere edities. De organisatie is dan ook zeer verheugd om nu al te kunnen vertellen dat de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland volgend jaar met 2 dagen verlengd wordt tot 12 dagen. Noteert u 12 tot en met 23 december 2019 alvast in uw agenda?

Hoogtepunten jubileumeditie

Om het eerste jubileum van de kerstmarkt te vieren werd flink uitgepakt. Bijzondere programmering zoals de Christmas Sing Along en Gospel Night waren een groot succes. Menig bezoeker trotseerde de regen en zong uit volle borst mee met het aanwezige kerstkoor. Ook het bedrijfsleven heeft de Royal Christmas Fair dit jaar gevonden, zij namen diverse kerstarrangementen af voor hun personeel en sloten het jaar op gezellige wijze af in het historische centrum van Den Haag.

 

 

Den Haag winterstad

Het succes van deze vijfde editie van de Royal Christmas Fair wijdt de organisatie vooral ook aan de zeer prettige en constructieve samenwerking met lokale partners als Marketing Haagse Binnenstad, Bureau Binnenstad en The Hague Marketing Bureau. Door de inspanningen op met name communicatief gebied te bundelen, heeft het evenement nog meer mensen kunnen bereiken. Den Haag heeft dit jaar met haar feestelijke winterprogramma laten zien dé winterstad van Nederland te zijn. Mede door deze samenwerking wist ook de internationale bezoeker de Fair goed te vinden. De Royal Christmas Fair dankt haar succes daarnaast aan de steun van de Gemeente Den Haag en de bewoners en ondernemers van het Museumkwartier.

Complimenten

De organisatie ontving erg veel complimenten over de bereikbaarheid van het evenement en de rolstoeltoegankelijkheid en ook de ruim 80 standhouders waren zeer te spreken over de gehele organisatie van het evenement. De organisatie verwacht velen van hen ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen en nieuwe partijen hebben zich nu al gemeld voor de volgende editie.
Organisatoren Peter Boelhouwer en Heino Walbroek:

“Wij kijken terug op een zeer succesvolle editie van de Royal Christmar Fair en verheugen ons nu al op volgend jaar. Dan kunnen we onze bezoekers nog twee dagen langer laten genieten van deze magische sfeer op het Lange Voorhout!”

 

 

Royal Christmas Fair

De vijfde editie van de Royal Christmas Fair vond dit jaar plaats van 14 t/m 23 december op het Lange Voorhout in Den Haag. De kerstmarkt was dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur. Naast de mogelijkheid om bij ruim 80 huisjes kerstinkopen te doen, konden bezoekers genieten van winterse versnaperingen, kijken en luisteren naar verschillende muzikale optredens zoals kerstkoren én kon men dagelijks met de enige echte Kerstman op de foto.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.