Frank van Eijsden is de nieuwe Directeur Operatie van Madurodam

Frank van Eijsden (38, foto) is per 1 december 2018 aangesteld als Directeur Operatie van Madurodam. Samen met Joris van Dijk, Algemeen Directeur, vormt hij de directie van het Haagse themapark. Madurodam investeerde de afgelopen jaren ruim 15 miljoen in de vernieuwing en uitbreiding van het attractieaanbod en het park heeft een ambitieuze investeringsagenda voor de periode 2019-2021. Van Eijsden maakte voor zijn aanstelling bij Madurodam zes jaar deel uit van het managementteam van Feyenoord, waar hij werkzaam was als Manager Service & Tickets.

Van Eijsden was bij de iconische voetbalclub uit Rotterdam verantwoordelijk voor de afdelingen Ticketing, Customer Service & Webcare, Tours en Publiekscatering. Madurodam haalt met hem dan ook een expert binnen op het gebied van het optimaliseren van bedrijfsprocessen en klantgerichtheid.

In zijn nieuwe functie bij Madurodam is Frank van Eijsden verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van het park. Hij geeft (in)direct leiding aan (in het hoogseizoen) ruim 160 medewerkers. Joris van Dijk, Algemeen Directeur van Madurodam: “Madurodam groeit en die groei moet in goede banen worden geleid. Onder de nieuw gecreëerde functie Directeur Operatie vallen de afdelingen Guest & Park Service, Horeca en Retail. Deze functies zijn een essentieel onderdeel van de totaalbeleving van onze gasten. We zijn ervan overtuigd dat Frank, met zijn kennis en ervaring, een waardevolle rol gaat spelen in de realisatie van de ambities van Madurodam.”

 

Lees ook dit artikel: Reis jij budget-bewust?

 

Voor Van Eijsden is zijn aanstelling bij Madurodam een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan: “Ik ben supertrots dat ik een bijdrage mag leveren aan de verdere groei en professionalisering van Madurodam. Het is een prachtige, intrigerende organisatie, mede ook omdat het park is opgericht om geld te genereren voor het goede doel. Jaarlijks schenkt Madurodam zo’n 600.00 tot 700.000 euro aan goede doelen die kinderen inspireren een goed mens te zijn. Bovendien is het al decennialang een sterk merk met een relevante boodschap, dat haar sporen verdiend heeft binnen de attractiebranche. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan de toekomst van Madurodam.”

 

 

Frank van Eijsden begon zijn carrière bij Feyenoord als Ticketing Manager. Hier was hij uiteindelijk 12 jaar werkzaam. Daarnaast was hij Head of Operations bij de Belgische startup PlayPass N.V. en bestuurder bij weekendschool Petje Af in Rotterdam. Van Eijsden studeerde Small Business aan de Hogeschool van Rotterdam (1999 – 2003). Naast zijn huidige functie bij Madurodam is hij bestuurder bij BSW Rotterdam. Deze stichting biedt ondersteuning aan Rotterdamse organisaties waaronder buurt- en speeltuinverenigingen, die werken aan een veilig sociaal-pedagogisch speelklimaat in de stad.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.