Een nieuw licht op het badhuis

De afgelopen twee jaar is er heel wat werk verricht in het Badhuis. Na maanden onderzoeken, restaureren en herstellen, nodigen we u met trots uit om de resultaten zelf te komen ervaren.

De restauratie heeft voor een nieuw beeld gezorgd; de restanten, verhalen en geheimen van de Romeinen komen steeds meer naar buiten. Ook bij de consolidatie van het badhuis zijn belangrijke stappen gezet.

Een uniek monument dat (opnieuw) bezocht en gezien mag worden. Zo bijzonder dat het bewaard moet blijven voor de toekomst. Het gebouw biedt op dit moment niet de bescherming die nodig is voor het behoud. Het monument dient beschermd te worden tegen het buitenklimaat. Daarom gaat het badhuis op zwart! De ramen zijn gedicht en geïsoleerd.

 

 

Werp een nieuwe blik op het badhuis

De donkere basis die we met deze verandering hebben gecreëerd, zet het monument in een nieuw licht. Speciaal voor dit proces hebben we een nieuwe presentatie gekoppeld aan de werkzaamheden: ‘Een nieuw licht, op het badhuis’. Vanaf 22 december te zien!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.