Duinrell breidt het Tikibad uit naar buiten

Na de bouw van de driedubbele cone glijbaan Triton en kids waterpark Playa in 2017, breidt het Tikibad in 2019 uit naar buiten. Duinrell brengt eveneens vernieuwingen aan in het vakantiepark.

Uitbreiding Tikibad

Duinrell is voorbereid op een lange, warme zomer. Het Tikibad wordt in 2019 uitgebreid naar buiten. Na de bouw van het eerste buitenbad, 50 jaar geleden, is het komend jaar tijd voor een compleet nieuw buitengebied. Duinrell bouwt een verwarmd buitenbad, er komen nieuwe glijbanen – een family racer en een half open glijbaan – en een waterspeeltuin met vier glijbanen voor kinderen. Door deze uitbreiding biedt het Tikibad vanaf juli 2019 nog meer waterfun voor de hele familie, binnen én buiten.

 

 

Nieuwe accommodaties in het vakantiepark

Naast de uitbreiding van het Tikibad werkt Duinrell ook door aan de vernieuwing en uitbreiding van het vakantiepark. In mei 2019 worden acht nieuwe 5-persoons Lodgetenten in gebruik genomen en vanaf juni 2019 zijn er acht nieuwe luxe verblijfsaccommodaties beschikbaar. Deze ruime en luxe Premium Plus Duingalows hebben een verdieping en beschikken over een sauna. Ten slotte kunnen vakantiegasten vanaf september overnachten in het luxe familiehuis Oranjerie. Vroeger diende dit bijzondere gebouw als theeschenkerij, maar vanaf 2019 biedt deze nieuwe, luxe groepsaccommodatie plaats aan 24 personen.

 

 

Vernieuwd La Place restaurant

Horecaketen La Place is al meer dan tien jaar gevestigd op Duinrell en vanaf april 2019 openen zij hun vernieuwde restaurant in Duinrell Plaza. Het selfservicerestaurant van La Place wordt in een nieuw jasje gestoken en krijgt een vernieuwd assortiment. Het restaurant wordt ruimtelijker opgezet: er komt een centraal marktplein met open keuken en diverse marktramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Ook wordt er een nieuw Pizza-afhaalrestaurant gebouwd en wordt de Take away in Duinrell Plaza verbouwd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.