Kerst op Landgoed Keukenhof 11 december tot en met 6 januari 2019

Landgoed Keukenhof wordt in de maand december sfeervol in kerstsfeer gebracht met kerstbomen, planten en bloemarrangementen. Leerlingen van het Wellant College decoreren het kasteel. Buiten is het genieten van live kerstmuziek. Vanaf 11 december tot en met 6 januari 2019 is het landgoed gehuld in kerstsfeer. Wandel over het landgoed tussen kerstbomen, lichtjes en ervaar de winterse knusheid en feestelijkheid.

Woensdag 12 december: Help vogels de winter door en kerstlichtjes ontsteken

Kom jij helpen om de vogels in je tuin de winter door te helpen? Bij de Groene Bol organiseren we een gezellige kerstknutselactiviteit! Vogels hebben het in de winter extra zwaar om voedsel te vinden, daarom gaan wij ze helpen. En om 16.00 uur worden de lichtjes van de grote kerstboom ontstoken. Kinderen zijn van harte welkom om bij zonsondergang de kerstlichtjes te ontsteken. Start van de kerstmaand op Landgoed Keukenhof. Na afloop schenken we warme chocolademelk!

 

 

Zaterdag 15 december: Kerstactiviteiten en Herdertjestocht

Wellant College decoreert Kasteel Keukenhof Ook dit jaar is het Wellant College actief op Landgoed Keukenhof. Studenten Bloem, Groen & Styling krijgen de mogelijkheid om samen met Keukenhof het kasteel te decoreren. Kasteel Keukenhof is deze dag speciaal geopend. Een sfeervolle dag met rijk gedecoreerde kerstbomen, planten en prachtige bloemarrangementen in samenwerking met het Wellant College. Kom binnen een kijkje nemen en geniet van deze gedecoreerde kerstbomen, planten en bloemarrangementen.

Op zaterdag 15 december kun je de versierde begane grond van Kasteel Keukenhof bezichtigen. Het kasteel is geopend van 11.00-17.00 uur. Het is een bezichtiging zonder rondleiding. In de verschillende ruimtes kunnen gidsen worden aangesproken. Entree is gratis.

Buiten kun je genieten van een huifkartocht en live kerstmuziek onder het genot van chocolademelk. Er zijn zangoptredens van koren en gezelschappen. Om 13.00 en 14.00 uur zingen de Amstel River Singers uit Amstelveen en om 14.00 en 15.00 uur zingt het Charles Dickenskoor – Caritas uit Aalsmeer. Een tocht met deze huifkar over het landgoed mag natuurlijk niet ontbreken en in de Hofboerderij wordt warme chocolademelk bereidt met marshmallows.

 

 

Herdertjestocht: Aan de vooravond van Kerstmis wordt door de Raad van Kerken in Lisse op Landgoed Keukenhof de traditionele Herdertjestocht georganiseerd. Samen met familie, buren en kennissen kunnen liefhebbers tussen 17.30 – 20:00 uur mee op deze leerzame, levendige en spannende reis van Nazareth naar Bethlehem! Parkeren voor de herdertjestocht is: €3,-.

Woensdag 19 december: Kerstman op bezoek en help vogels de winter door

De Kerstman komt woensdag 19 december van 13.00 tot 16.00 uur naar Kasteel Keukenhof en nodigt alle kinderen uit om langs te komen. Vanaf zijn grote stoel in de Blauwe Kamer vertelt hij de kinderen het kerstverhaal. Aanmelding is verplicht via de website kasteelkeukenhof.nl. Kom jij helpen om de vogels in je tuin de winter door te helpen? Bij de Groene Bol organiseren we een gezellige kerstknutselactiviteit! Vogels hebben het in de winter extra zwaar om voedsel te vinden, daarom gaan wij ze helpen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.