Ontdek Canada en New England met Holland America Line

Reizigers die de charmante en historische havens van Canada en New England willen verkennen, kunnen kiezen uit 34 Holland America Line-cruises tussen april en oktober 2019. Met meer cruises in de regio dan elke andere grote cruisemaatschappij, kunnen gasten van Holland America Line kiezen uit negen routes variërend van zeven tot twaalf dagen aan boord van de Veendam, de Zaandam en de Zuiderdam.

Of cruisers nu graag het Maine’s Acadia National Park in de zomermaanden willen bezoeken of dromen van het kleurenspektakel in de herfst, gasten zullen ervaren dat een cruise naar Canada en New England met Holland America Line in elk seizoen even perfect is.

Canada en New England stonden altijd bekend als een echte herfstcruise bestemming door de kleurrijke bossen. Door de spectaculaire attracties in de regio zijn de bestemmingen nu ook bij warm weer populair,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Door cruises in verschillende seizoenen aan te bieden, kunnen onze gasten kiezen in welk seizoen ze Canada en New England willen verkennen. Het is ook een heel aantrekkelijke bestemming voor een gezinscruise in de zomervakantie.”

Vanaf april varen de Zaandam, de Zuiderdam en de Veendam verschillende cruises van zeven, tien, elf en twaalf dagen vanuit Boston, Fort Lauderdale, New York City en Montréal en Québec in Canada. Tijdens de cruises worden enkele van de meest iconische bestemmingen in de regio aangedaan, waaronder Charlottetown, Sydney en Halifax in Canada en Bar Harbor in Maine.

De Zaandam steelt de zomershow

Op 24 april 2019 begint de Zaandam het lenteseizoen in Canada en New England met een tiendaagse Atlantische kustcruise. Na vertrek uit Fort Lauderdale vaart het schip verder naar Boston, Bar Harbor, Halifax, Sydney, Nova Scotia, Charlottetown, Prince Edward eiland en Québec, om in Montréal af te sluiten.

Van mei tot september 2019 maakt de Zaandam een reeks van zevendaagse cruises tussen Montréal en Boston, met stops in Bar Harbor, Halifax, Sydney, Charlottetown en Québec City. Ook cruiset de Zaandam door de Golf van St. Lawrence.

 

 

Fall Foliage cruises met de Zuiderdam

Het herfstseizoen van de Zuiderdam gaat op 3 september 2019 van start met een twaalfdaagse ‘Colours of Canada en New England’ cruise. Het schip vaart van Boston naar Québec en stopt in de havens van Sydney, Halifax, Charlottetown, Saint John in New Brunswick, Corner Brook in Newfoundland, Baie-Comeau en Saguenay in Québec en Portland in Maine. Gasten kunnen ook genieten van cruises door de Golf van St. Lawrence en in het prachtige Sagueany Fjord.

De Zuiderdam maakt vanaf 15 en 27 september twee soortgelijke routes. Gasten die op 15 september aan boord gaan, genieten van een overnachting in Québec City voordat ze naar Saguenay, Charlottetown, Sydney, Halifax, Saint John, Portland, Boston en Newport op Rhode Island varen. De reis eindigt in New York City. Gasten van de reis van 27 september vertrekken uit New York City en bezoeken dezelfde havens, evenals Portland en Gloucester in Massachusetts. De cruise wordt afgesloten in Québec, waar gasten van een laatste overnachting genieten voor ze van boord gaan. In september kunnen gasten ook kiezen uit een reeks van zevendaagse Discovery-cruises tussen Montréal aan boord van de Veendam.

 

 

De hele maand oktober maken de Zaandam, de Zuiderdam en de Veendam 11-daagse Atlantische kustcruises. Op 5 oktober vertrekt de Zaandam vanuit Montréal naar Québec, Charlottetown, Sydney, Halifax, Bar Harbor, Gloucester en vervolgens Port Canaveral in Florida, om in Fort Lauderdale te eindigen. Op 9 oktober vaart de Zuiderdam vanuit Québec City richting Charlottetown, Sydney, Halifax, Portland, Boston, Newport en New York voordat de gasten uitstappen in Fort Lauderdale. De Veendam vertrekt op 12 december vanaf Montreal en vaart naar Québec, Charlottetown, Sydney, Halifax, Bar Harbor, Boston en Port Canaveral, met als laatste stop Fort Lauderdale. De prijzen voor cruises in Canada en New England beginnen bij €903 per persoon op basis van een dubbele bezetting.

Ervaar de cultuur van Canada en New England aan boord

Tijdens de reizen brengt het EXC-programma de lokale tradities, culinaire geneugten en culturele ervaringen van de regio tot leven aan boord. Via EXC Encounters kunnen gasten deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals muzikale optredens van lokale Cape Breton Celtic-violisten en de Halifax Citadel Highlanders Pipe Band. Tijdens EXC Talks komen de geschiedenis, cultuur en attracties aan bod. Het EXC Team staat klaar om gasten advies te geven en biedt online EXC Port Guides aan. Voor gasten die op eigen houtje op ontdekkingstocht gaan zijn er de EXC Port Maps, die een eenvoudig overzicht geven van de havens.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.