Holland America Line start samenwerking met Rolling Stone door lancering Rock Room Live podium op zee

Holland America Line introduceert de Rolling Stone Rock Room, een nieuw klassiek rockpodium ontwikkeld samen met Rolling Stone magazine, ’s werelds toonaangevende muziekautoriteit. De Rolling Stone Rock Room geeft cruisegasten een unieke ervaring met een live-band die rockgeschiedenis brengt door het spelen van iconische hits van populaire rocksterren.

Koningsdam Aerial Venice

De Rolling Stone Rock Room maakt zijn op debuut als onderdeel van de innovatieve Music Walk op Holland America Line’s Nieuw Statendam wanneer deze komende december aan de vloot wordt toegevoegd. In dezelfde maand wordt hij ook op de Koningsdam gelanceerd.

 

 

“We zijn ontzettend blij dat we de enorme expertise van Rolling Stone kunnen gebruiken om een nieuwe entertainment locatie te creëren die al onze gasten aanspreekt,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Innovatieve en authentieke muziekervaringen vormen het hart van ons entertainmentaanbod en dit onderscheidt ons binnen de cruisewereld. Klassieke rock spreekt mensen van alle generaties aan omdat de muziek universeel is en de Rolling Stone Rock Room brengt opnieuw een geweldig livemuziek podium op onze schepen.”

 

 

De Rolling Stone Rock Room kent een vijfkoppige band die hits speelt geïnspireerd op de hitlijsten van het magazine.

“Rolling Stone en Holland America Line zijn twee beeldbepalende merken die allebei de beste muziek naar cruisegasten willen brengen,” aldus Meng Ru Kuok, CEO van Rolling Stone International. “We kijken uit naar deze unieke merkbeleving en het eerste van een dergelijke samenwerking voor ons door het tot leven brengen van Rolling Stone op een ultieme live locatie op zee.”

Rolling Stone

Sinds zijn oprichting 50 jaar geleden heeft Rolling Stone zich vandaag de dag ontwikkeld in een multi-platform merk met ongeëvenaarde toegang en autoriteit waarmee het een wereldwijd publiek van meer dan 60 miljoen mensen per maand bereikt. Rolling Stone is een autoriteit op het gebied van muziekrecensies, diepgaande interviews, keihard politiek commentaar en prijswinnende journalistiek in print, online, mobile, video, social media en evenementen. Het blijft hiermee trouw aan zijn missie van het vertellen van uitzonderlijke verhalen die de hedendaagse cultuur verlichten.

Music Walk Live podia

De innovatieve Music Walk op Holland America Line schepen biedt een variëteit aan muzikale belevingen en genres om een live-ervaring als geen andere op zee te brengen. Naast Rolling Stone op de Nieuw Statendam en Koningsdam kent de Music Walk ook Lincoln Center Stage, Billboard Onboard en B.B. King’s Blues Club.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.