Beleef een waanzinnige winter in Heerlen

In de periode van 13 december 2018 tot en met 6 januari 2019 wordt er een nieuw en aantrekkelijk winterevenement georganiseerd in Heerlen-centrum: Wintertijd Heerlen. Door diverse samenwerkingen met ondernemingen, instellingen en andere partijen uit de regio is er een aantrekkelijk programma gecreëerd voor jong en oud. Daarnaast wordt de binnenstad van Heerlen volledig in kerstsferen aangekleed door Star Events. Een waanzinnige winter beleef je in Heerlen!

Het Pancratiusplein wordt het toneel van een 600 m2 grote schaatsbaan van echt ijs, een ijsglijbaan van 30 meter lang en 6 meter hoog waar men met banden (tubes) vanaf moet glijden en een in winterse ambiance ingericht wintercafé. Op de schaatsbaan kunt u activiteiten verwachten als schoolschaatsen, een demo van Microz Eaters Limburg, discoschaatsen (met verschillende soorten muziek), (bedrijfs)curling, clinics voor jeugdige schaatsers en nog veel meer. In het wintercafé geniet u van programmaonderdelen als diverse bedrijfsborrels, een après-ski party, de kerstbingo, tieëke zinge (Top2000) en de Reisburo Crombag reisbeurs, maar worden ook diverse (lokale) artiesten geprogrammeerd.

 

Lees ook dit artikel: Vier kerst in Zuid-Limburg

 

De Bongerd, geopend van 13 december tot en met 30 december 2018, wordt ingericht in winterse- en kerstsferen en wordt aangekleed met diverse kerstbomen, een groot kampvuur, gezellige tipitenten en een aantal kerstkraampjes. De kerstkraampjes worden ingevuld door lokale ondernemers. In de tipitenten vinden, met name in de weekenden, diverse muzikale optredens plaats geprogrammeerd door niemand minder dan Lex Nelissen. Artiesten als de Rolling Beatles, Dr Funk & Mr Soul en Monty’s Revenge passeren de revue. Tot slot worden op de Bongerd diverse activiteiten voor uiteenlopende doelgroepen georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan koekjes bakken, op de foto met de kerstman en nog veel meer.

 

 

Tot slot is er ook een programma ontwikkelt dat verder reikt dan ‘de twee pleinen’. Doordat de organisatie het belang inziet van samenwerkingen met ondernemers uit de binnenstad is er een ‘extern programma’ ontwikkeld. Hierdoor zijn er onder andere programmaonderdelen op locatie in de Pancratiuskerk, bij café Amazing, De Tapperij, Irish Pub, Toon Hermans Huis Parkstad, SCHUNCK*en diverse andere locaties. Voor een gezellig dagje uit moet je komende winter in Heerlen zijn. Beleef een waanzinnige winter in Heerlen!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.