Vier kerst in Zuid-Limburg

Langzaam maar zeker komen de wintermaanden in zicht. Het betreft een zeer kansrijke periode voor Zuid-Limburg, met grote evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht, Wèntjerdruim Sittard, Wintertijd Heerlen en Kerstival Kerkrade. De aanwezigheid van grote winterevenementen in de Euregio als Aken, Luik en Hasselt versterken de aantrekkingskracht alleen maar.

VVV Zuid-Limburg is zich er terdege van bewust dat het mogelijk is om de komende maanden zeer veel toeristen en recreanten naar de regio te trekken. Vandaar dat voor VVV Zuid-Limburg de voorbereidingen op deze periode al vroeg dit jaar gestart zijn. Het resultaat daarvan moet de komende periode zijn vruchten gaan afwerpen. De marketingcampagne ‘Kerst in Zuid-Limburg’ bevat diverse (nieuwe) promotie-items die de komende periode uitgerold gaan worden.

Marketingcampagne Kerst in Zuid-Limburg

De eerste opzet van de campagne werd in augustus gemaakt via het inrichten van de website en het online verspreiden van een unieke video waarin de Kerstman last heeft van een lichte zomerdepressie en heimwee naar Kerst in Zuid-Limburg. Inmiddels is een bijbehorende google-adwords-campagne, waardoor de vindbaarheid van de website vergroot wordt, opgestart. Bovendien zijn de touroperators uit België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk aangeschreven in combinatie met tickets voor kerstactiviteiten.

De komende periode zullen diverse digitale nieuwsbrieven naar groepen en consumenten verzonden worden. De aangesloten overnachtingaccommodaties in Zuid-Limburg ontvangen deze maand een Kerst in Zuid-Limburg-scheurblok met daarop meer dan 40 kerstevenementen, waarmee zij hun gasten kunnen informeren. Vanuit de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina met ondertussen meer dan 57.000 volgers, worden diverse tips en nieuwsfeitjes verspreid en winacties gecommuniceerd. Tenslotte is het de komende maanden mogelijk om via de website van Tickli (Ticketshop Limburg) tickets te kopen voor meerdere activiteiten zoals de ondergrondse kerstmarkten in Kerststad Valkenburg.

 

 

Online Kerst adventskalender

Nieuw in 2018 is de komst van de VVV Zuid-Limburg online Kerst adventskalender. Met ingang van 1 december t/m 24 december kunnen online bezoekers iedere dag een nieuwe verrassing openen en kans maken op een prijs door hun gegevens achter te laten. De winnaar krijgt binnen twee werkdagen bericht of hij/zij gewonnen heeft. Met name via het Facebook kanaal van VVV Zuid-Limburg wordt men dagelijks geattendeerd op deze verrassingvolle online Kerst adventskalender. De kerst adventskalender is vanaf 1 december zichtbaar op de website.

 

 

Amuse tochten

Ook in 2018 kan men weer genieten van Amuse tochten in Valkenburg (Route d’Amuse) en Sittard (Amuse Tocht Sittard). Tijdens een Amuse tocht maakt u een gezellige wandeling waarbij u op meerdere plekken onderweg kunt genieten van een Bourgondische Amuse. De verschillende Amuse kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels (Gulpen, Heerlen, Sittard, Vaals en Valkenburg) en op de website van Tickli.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.