Videoprojecties op Ridderzaal en Kurhaus wegens succes verlengd

2 weekenden extra zijn de gratis videoprojecties van The Hague HighLights op de Ridderzaal en het Kurhaus te zien. Feest aan Zee heeft in samenwerking met Gemeente Den Haag vanwege de vele enthousiaste reacties besloten om tot en met zaterdag 22 december door te gaan.

Al 50.000 bezoekers kwamen sinds 8 november kijken naar de videoprojecties Old Masters, New Heroes op de Ridderzaal en Keys of Light op het Kurhaus. Duizenden mensen deelden foto’s en video’s op social media. Ook het randprogramma van light acts loopt langer door. Bovendien is het een aanvulling op de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout, de extra koopavonden, Ice Expo en Roetsjbaan van Cool Event Scheveningen. De reeks lichtevenementen sluit af met VONK18 in Madurodam dat na de kerst start.

 

 

De organisatie van de videoprojecties is in handen van Feest aan Zee, Museumkwartier, Renovatie Binnenhof, Gemeente Den Haag, Mr Beam en Lustr

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.