Vrolijke kinderactiviteiten bij sfeervolle Royal Christmas Fair The Hague

Van vrijdag 14 t/m zondag 23 december staat de sfeervolle Royal Christmas Fair weer op het Haagse Lange Voorhout. Deze grootse kerstmarkt viert haar vijfjarige jubileum met een bijzondere programmering, onder meer met diverse vrolijke kinderactiviteiten.

MAGISCHE SFEREN

De Royal Christmas Fair is een unieke belevenis voor kinderen. Dagelijks kom je op het Haagse Lange Voorhout kerstacteurs en (kinder)koren tegen en kun je er culturele activiteiten en voorstellingen bezoeken. Sfeervolle aankleding, knisperende vuurtjes en enorm veel (LED)lichtjes zorgen voor de ultieme kerstsfeer.

HIGHLIGHTS KINDERPROGRAMMA

De Royal Christmas Fair is het perfecte uitje voor het hele gezin. Terwijl volwassenen langs de kerstkraampjes slenteren, bij een warm vuurtje van een hapje en drankje genieten en meezingen met kerstklassiekers bij de Christmas Sing Along of Gospel Night, is er voor de jongsten een eigen programma samengesteld. Een kleine greep:

Op de foto met de Kerstman

Niets is leuker dan een high five of op de foto met de kerstman. Tijdens de Royal Christmas Fair krijg je daarvoor alle kans. Ondanks zijn drukke schema maakt de kerstman speciaal voor de kinderen elke dag een paar uurtjes vrij om met hen op de foto te gaan.

 

 

Meet & Greet met prinsessen

Zaterdag 15 december kunnen kinderen een wondere sprookjeswereld beleven bij een Meet & Greet met de prinsessen Belle en Assepoester van Kinderfeestje hwcevents. Ook zij gaan dolgraag op de foto met alle aanwezige kinderen.

Kinderworkshops

Op zaterdag 22 en zondag 23 december kunnen kinderen, begeleid door Kinderopvang 2Samen, gezellig knutselen en speciale kerstcreaties maken. Zo hebben ze iets moois om mee naar huis te nemen voor de feestdagen.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Royal Christmas Fair is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur en gratis toegankelijk. Het evenement, op loopafstand van het Centraal Station, is goed bereikbaar per auto, fiets en OV. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

 

Comments are closed.