Turkish Airlines lanceert vluchten naar Banjul

Turkish Airlines blijft groeien en lanceert vluchten naar Banjul, de hoofdstad van Gambia. Banjul wordt twee keer per week aangevlogen vanuit Istanbul, in connectie met de vluchten naar Dakar. De vluchten vinden plaats op maandag en vrijdag.

305 bestemmingen over de hele wereld

Banjul, de hoofdstad en belangrijke havenstad van Gambia, ligt aan de Atlantische Oceaan. Met het lanceren van vluchten naar Banjul heeft Turkish Airlines haar netwerk uitgebreid naar 54 bestemmingen in Afrika. Na de toevoeging van Banjul bereikt Turkish Airlines nu 123 landen met in totaal 305 bestemmingen over de hele wereld.

 

 

Het potentieel van Afrika

Tijdens de openingsceremonie zegt Senior Vice President of Sales Kerem Sarp: “Wij geloven dat Afrika haar belang voor het toerisme en de handel op wereldniveau op de lange termijn zal vergroten. We zullen blijven investeren in het potentieel van Afrika. Banjul is de 54ste bestemming van ons netwerk in Afrika. Onze vluchten naar Banjul zorgen dat meer mensen het potentieel van Gambia kunnen ontdekken.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.