Dit zijn de 3 meest trending bestemmingen tijdens Oud en Nieuw

Lichtjes twinkelen door de stad, de voorbereidingen worden getroffen: de feestmaand is bijna hier! Het vieren van Oud & Nieuw is an sich al een speciale gebeurtenis, maar genieten van een heerlijke tropische cocktail op de Antillen of het bestellen van een pint in Ierland maakt de jaarwisseling nog feestelijker. Menig Nederlander spendeert de laatste dag van het jaar graag in het buitenland. Maar waar gaan zij heen?

Airbnb heeft onderzocht welke drie bestemmingen het meest geboekt werden door Nederlanders, tijdens Oud & Nieuw, ten opzichte van vorig jaar. Het jaar begint met een knaller met deze top drie meest trending Oud & Nieuw bestemmingen!

3. Dublin

‘Having Craic’ is een typisch Ierse uitspraak waarbij gerefereerd wordt aan having fun. Dit zal vast en zeker gehoord worden bij een bezoek aan Dublin, Ierland. In het hart van Dublin worden de laatste momenten van 2018 bij het iconische Custom House gevierd. Hier wordt het Liffey Lights Midnight Moment georganiseerd waar men zijn ogen uit kijkt tijdens een oogverblindend lichtspektakel.

 

 

2. Madrid

Op de tweede plek in de lijst staat Madrid. Madrid is de officieuze wereldstad van de fiesta en is daarom dé plek om tijdens talloze festiviteiten te dansen tot de zon op komt. Geniet van tapas, churros en liters sangria tijdens de laatste nacht van het jaar, Nochevieja in het Spaans.

 

 

1. Willemstad

Als klap op de vuurpijl: staat bovenaan de lijst Willemstad, Curaçao. Curaçao is the place to be tijdens Oud & Nieuw. Vanaf 28 december kan er elke avond naar een vuurwerkshow worden gekeken, waarna de miljoenklapper op 31 december dit nog eens overtreft. In Willemstad wordt er om 19.00 uur al geproost op het Nederlandse Nieuwjaar, waarna de mensen zich verspreiden over de clubs en strandtenten. De echte doorzetters kunnen zich de volgende dag om 12.00 uur melden bij de Unox Nieuwjaarsduik.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.