Jaguar Land Rover investeert in sociale reisplatform WeTrip

InMotion Ventures, de participatiemaatschappij van Jaguar Land Rover, investeert in WeTrip: het digitale platform om het plannen van groepsvakanties en boeken van groepsreizen te versimpelen.

InMotions zogenoemde ‘seed stage’ financiering – beter bekend als zaaikapitaal ondersteunt WeTrip in zijn ambitie om wereldwijd uit te groeien tot hét platform voor het boeken van gepersonaliseerde groepsreizen. In augustus 2017 haalde het bedrijf al 1 miljoen dollar op om WeSki te lanceren een platform waar groepen de verantwoordelijkheid kunnen delen voor het boeken van complete, op maat gemaakte skivakanties.

 

 

“As well as investing in the future of mobility, our fund seeks to back companies that are enabling adventure through powerful digital lifestyle brands”, zegt Sebastian Peck, Managing Director van InMotion Ventures. “WeTrip is rapidly building a community of adventurous travellers, using their powerful tool for group bookings, and we believe there is a genuine unmet need for a product of this kind.”

Yotam Idan, Chief Executive van WeTrip, zegt:

“Our unique platform offers travellers greater flexibility, better value and a simpler way to book group holidays, centred around a shared adventure, to bring the fun back to the booking experience. We are thrilled to have the backing of InMotion to accelerate our product development and support our ambitious global growth plans.”

 

Over InMotion Ventures

InMotion Ventures investeert in snelgroeiende bedrijven in de mobiliteits-, transport- en reissector. Als onderdeel van Jaguar Land Rover is InMotion gericht op de ondersteuning van innovaties die de manier waarop we reizen kunnen veranderen. InMotion – gevestigd in Londen investeert wereldwijd in start‑ups in alle ontwikkelingsfasen, vanaf de eerste stapjes (‘seed stage’) tot aan start‑ups die hun bedrijf gaan opschalen (Series B). Behalve met zijn belangrijkste activiteit investeren houdt InMotion Ventures zich via Studio 107 de mobiliteitsdienstenafdeling van InMotion ook bezig met samenwerking met Jaguar Land Rover in de breedste zin, om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die nieuwe en bestaande klanten van Jaguar Land Rover een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. De naam Studio 107 is een knipoog naar de 107%‑regel in de autosport. Coureurs die tijdens kwalificaties er niet in geslaagd zijn om een rondetijd te rijden binnen 107% van de snelste kwalificatietijd, mogen niet starten.

 

 

Over WeTrip

WeTrip is een dynamische boekingswebsite ontworpen voor ‘millennial’ groepsreizigers geboren tussen 1980 en 2000 die verlangen naar een onvergetelijke reiservaring. WeTrip werkt samen met diverse reisbureaus om meer keuze, meer flexibiliteit en een eenvoudigere boekervaring te bieden. De mogelijkheid van de organisator om het groepspakket te delen met vrienden – die hun reis zelf nog kunnen aanpassen en afhankelijk van hun eigen wensen kunnen betalen is een van de sleutelelementen die WeTrip uniek maakt. WeSki, het eerste baanbrekende product van WeTrip, maakt het boeken van skivakanties weer leuk.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.