Four Seasons opent nieuw hotel in Nicollet Mall

De uit en aan verkering van Four Seasons Hotels & Resorts door United Properties ziet eruit alsof het eindigt in een huwelijk. Het in Toronto gevestigde luxe horecabedrijf, zet zich in voor de opening van een hotel en restaurant met 280 kamers in de 37 verdiepingen tellende toren in het centrum van United Properties aan het noordelijke uiteinde van Nicollet Mall.

“United Properties kan bevestigen dat we een ondertekende term sheet hebben met de Four Seasons aan de Gateway,” zei het bedrijf in een verklaring per e-mail. “We zijn van plan een aankondiging te doen zodra de operationele overeenkomst volledig is uitgevoerd.”

 

 

Rick McKelvey, vice-president van ontwikkeling voor United Properties in Minneapolis, kondigde de toewijding aan op de vergadering van de Planning Commission van dinsdagavond, vlak voordat de commissarissen de toren goedkeurden. Four Seasons kon niet worden bereikt voor commentaar.

Als het wordt uitgevoerd, is Four Seasons het enige vijfsterrenhotel van de Twin Cities. Dit is een van de grootste markten in de Verenigde Staten zonder een vlag met vijf sterren. Four Seasons heeft wereldwijd ongeveer 100 locaties, veel bevinden zich op exotische locaties, en rekent typisch een premie ten opzichte van andere hotels in zijn markten in ruil voor een hoog niveau van persoonlijke service.

Op 153 meter zou het ook het negende hoogste gebouw in Minneapolis zijn, slechts een haar korter is dan het grotere gebouw van de Fifth Street Towers en net iets groter dan het Ameriprise Financial Centre.

 

 

United Properties werkt al vier jaar aan het Gateway Tower-project. Er zijn verschillende iteraties geweest, maar het huidige plan vraagt ​​om 530.000 vierkante voet kantoorruimte, 22 appartementen en winkels op de begane grond. De kantoorruimte moet worden verankerd door RBC Wealth Management, dat een huurovereenkomst van 310.000 vierkante meter heeft getekend. United Properties heeft gezegd dat het van plan is dit voorjaar te breken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.