New York City lanceert campagne Famous Original New York City

NYC & Company, New York City’s officiële marketing- en toerismebureau, onthult haar vernieuwde campagne Famous Original New York City. Het doel van de campagne is om reizigers van over de hele wereld New York City op een persoonlijke manier te laten ervaren. Omarm de stad en ontdek bijzondere activiteiten, verdeeld in de reisthema’s Secret NYC, Glamorous NYC en Classic NYC.

‘Onze nieuwe campagne gaat hand in hand met de slogan ‘Welcomes You. Always’, een uitnodiging voor iedereen die NYC wil bezoeken. De slogan is in het level geroepen om een boost te geven aan de diversiteit, inclusiviteit en gastvrijheid die voor ons van groot belang zijn’, vertelt Fred Dixon, CEO en President van NYC Company. ‘Door op de juiste manier gebruik te maken van nieuwe digitale tools en de implementatie van de speciale reisthema’s nodigen we iedereen uit om ‘Famous Original New York City’ te ontdekken op hun manier.

Classic, Glamorous en Secret

Als onderdeel van de campagne wordt een content marketingstrategie opgezet voor Facebook en Instagram. Hiermee richt NYC & Company zich op een specifiek publiek dat geïnteresseerd is in reizen. Door middel van Artificial Intelligence en dynamische content wordt deze groep aangemoedigd om de campagnewebsite te bezoeken en gepersonaliseerde inspiratie op te doen. Nieuw dit jaar zijn de online tools op NYCgo, waarmee bezoekers direct hun favoriete Classic, Glamorous of Secret activiteiten boeken. Van de leukste attracties, museums en restaurants tot bijzondere shopping locaties en unieke tours. Ook biedt de site nu mogelijkheden om met Utrip persoonlijke reisschema’s te maken, gebaseerd op aangegeven voorkeuren en opgeslagen interesses.

 

 

‘Met ‘Famous Original New York City’ verleggen we de grenzen van digitale marketing. Ook creëren we allerlei nieuwe mogelijkheden om ons gevarieerde en wereldwijde publiek te bereiken’, benadrukt Senior Vice President Marketing, Nancy Mammana van NYC & Company.

 

 

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Toerismerecord in 2017

Dat toerisme werkt voor New York is duidelijk: in 2017 kwam er een recordaantal van 62.8 miljoen bezoekers naar de stad. Samen waren zij goed voor 44 miljard dollar in directe uitgaven en 66 miljard dollar in totale economische impact. Daarnaast is er een enorme toename in hotels. Niet alleen in Manhattan, maar ook zeker ook in de vier andere boroughs, die samen goed zijn voor 42% van de nieuw geopende hotels sinds 2008. In de hele stad ligt de bezettingsgraad momenteel op 87,6%. De voorspelling is dat er in 2018 opnieuw een record wordt gebroken en dat er tegen het eind van dit jaar 65.2 miljoen bezoekers een bezoek aan de stad hebben gebracht. NYC is en blijft dan ook de grootste toerisme economie in de VS.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.