Madurodam sluit jaar af met hartverwarmende lichtshow

Madurodam laat van 27 tot en met 30 december de vonken ervan afspringen! Het Haagse themapark sluit het jaar af met de hartverwarmende lichtshow VONK18. Droom met familie en vrienden weg bij bekende en minder bekende momenten van 2018 én laat je inspireren voor een prachtig 2019. Welke vonk geef jij door voor het nieuwe jaar?

VONK18 is een avondvullend programma voor jong en oud en staat volledig in het teken van ‘samen terugblikken, samen vooruitkijken’. Laat je betoveren door bijzondere lichteffecten, muziek én volop entertainment. Zo zag je Nederland nog nóóit!

Geef jouw vonk door

Op twee plekken in Madurodam worden de bekende en minder bekende momenten van 2018 op een hele bijzondere manier gedeeld. In een indrukwekkende openingsshow nemen de twee VONK-lichtpoppen je mee op reis langs deze hoogtepunten van 2018. In Madurodam zie je geen standaard jaaroverzichten terug, maar krijg je een kijkje in de meest bijzondere terugblikken én wensen van heel Nederland. Voorafgaand aan de lichtshow roept het themapark Nederlanders namelijk op om zijn of haar favoriete momenten te delen.

 

 

Loop door een verlicht Madurodam en geniet samen van de winterse sferen in het park. Warm je op bij de vuurkorven in het park onder het genot van winterse lekkernijen. Neem middenin Madurodam een kijkje in het jaar dat voor ons ligt en laat je verrassen door de wensen van bekende en minder bekende Nederlanders. Stel jezelf na al die inspiratie eens de vraag: welke vonk geef jij graag door aan Nederland?

 

 

Koop nu je ticket

Het VONK18-ticket kost €15,50 en is te koop op de website van Vonk (OP=OP). Het ticket is geldig vanaf 17:00 uur. De openingsshow begint iedere avond om 18:30 uur. Voorafgaand aan de show kun je genieten van een heerlijke winterse barbecue op een van de terrassen van Madurodam.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.