Tijdens volle maan levert Swapfiets nu ook ‘s nachts service

Swapfiets, het grootste fietsabonnement ter wereld, trapt op vrijdag 23 november af met haar eerste officiële Full Moon Service. Het bedrijf verleent voortaan altijd 24 uur lang service tijdens volle maan. Servicemedewerkers staan in de nacht van 23 op 24 november de hele nacht paraat om klanten te helpen in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen.

Klanten met een kapotte fiets kunnen nu gedurende de hele nacht bellen, appen of mailen met de klantenservice, of zelf een afspraak inplannen met de Swapfiets App. Gemaakte afspraken kunnen diezelfde nacht nog uitgevoerd worden. Zo is Swapfiets ook toegankelijk voor klanten die het graag laat maken in de kroeg of met onregelmatige werk diensten. Het bedrijf begint de service in hun vier grootste steden en zal bij succes verder uitrollen naar de andere servicegebieden.

 

 

Succesvolle test in Amsterdam

Swapfiets introduceert de Full Moon Service om klanten van nog betere service te kunnen voorzien. Bij de volle maan in oktober draaide het bedrijf een test met het nieuwe concept in Amsterdam. Nadine Nooteboom, Hoofd Marketing, is enthousiast: ‘Het begon eigenlijk als een grap voor klanten maar tijdens de pilot bleek de vraag naar nachtelijke service groot: klanten waren zo enthousiast dat we ze meteen konden helpen en we waren helemaal volgeboekt.’Behalve blije klanten brengt de Full Moon Service nog meer voordelen met zich mee. Nooteboom: ‘Door minder drukte op de weg ‘s nachts kunnen onze swappers zich sneller verplaatsen en de klant daarmee nog vlotter van dienst zijn.’

 

 

Klanten kunnen nu al een eigen afspraak inplannen voor komende volle maan aanstaande vrijdag via de Swapfiets App, die te downloaden is via de App Store en Google Play.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.