Laat muziek je reisgids zijn en laat de muziekgolven je meevoeren naar deze bestemmingen

Reis door de geschiedenis van de muziek, luister naar bekende nummers, bezoek iconische muzikale steden en ga terug naar de roots van de muziek. Maak deze herfst een magische reis door de muziek in Utrecht, beleef de muziek van Amerika op een levensecht koepelscherm in het Haagse Omniversum, of reis naar Ischgl voor de opening van het winterseizoen en woon het legendarische Top of the Mountain concert zelf bij.

Legendarische openingsconcert in Ischgl

Het skiseizoen wordt op 24 november geopend in het Oostenrijkse Ischgl met het legendarische Top of the Mountain Openingsconcert. Jason Derulo treedt deze avond speciaal op en opent het winterseizoen 2018 – 2019. Het is een uniek openluchtconcert dat elk jaar plaatsvindt. Het Oostenrijkse Ischgl is de ultieme bestemming voor wintersport. Het gebied staat bekend als de beste van de Alpen dankzij zijn hoge ligging. Ook staat Ischgl bekend zijn verrukkelijke culinaire restaurants. Zo combineer je tijdens je vakantie muziek, sport en culinariteit. Woon het concert van Jason Derulo gratis bij met een geldige twee daagse skipas of een entreeticket voor 65 euro. Lees hier alles over het concert.

 

 

Magie in het Utrechtse Museum Speelklok

In het Museum Speelklok in Utrecht komt muziek tot leven. Je wordt uitgenodigd om te doen en ontdekken, en te kijken en luisteren naar bijzondere muziekinstrumenten en oorspronkelijke geluiden van eeuwen geleden. Op een gegeven moment in de geschiedenis ontstond de behoefte aan mechanische, zelfspelende instrumenten om alleen nog maar te hoeven luisteren. Om deze reden worden de muziekinstrumenten in het Museum Speelklok ook wel magisch genoemd: de muziek speelt vanzelf! Tijdens je bezoek aan het museum maak je kennis met een grote verscheidenheid aan instrumenten, van muziekdoosjes tot dansorgels. Ook bijzonder is dat het museum is ondergebracht in een prachtige oude kerk. Ontdek het Museum Speelklok zelf!

Museum Speelklok

Museum Speelklok

Een muzikale roadtrip door Amerika

Amerika is een land met een rijke muziekcultuur. Mensen uit de hele wereld hebben in Amerika hun thuis gevonden en ze brachten hun muziek met zich mee. De grootbeeldfilm America’s Musical Journey neemt je mee op een reis door de Verenigde Staten op zoek naar de roots van jazz, blues, country, soul en rock & roll. En je gaat met niemand minder dan Aloe Blacc op avontuur. New Orleans, Chicago, Memphis – alle iconische steden komen aan bod. Mis het niet, de film draait nu in het Haagse filmtheater Omniversum.

Win kaarten voor een muzikale roadtrip door Amerika in Omniversum

 

Comments are closed.