Jason Derulo opent winterseizoen 2018 – 2019 Ischgl

Op zaterdag 24 november 2018 maakt het Amerikaanse multi talent Jason Derulo zijn Ischgl-debuut en opent het winterseizoen 2018 – 2019 met het legendarische Top of the Mountain Openingsconcert. Tijdens het concert brengt de zanger, songwriter, acteur en danser zijn meest succesvolle nummers zoals ‘Colors’ (de officiële Coca-Cola-WK 2018 hit), ‘In My Head’, ‘Want To Want Me’ en zijn debuutsingel ‘Whatcha Say’ ten gehore.

Wintersporters en muziekliefhebbers kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige tweedaagse skipas of een entreeticket voor EUR 65,00. Twee dagen eerder, op donderdag 22 november, opent Ischgl als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes.

Op 24 november 2018 viert Ischgl de opening van het skiseizoen ‘18/’19 met een openluchtconcert van Jason Derulo. Met de legendarische Top of the Mountain Openingsconcerten eind november, bewijst Ischgl zich ieder jaar weer opnieuw als een van de eerste wintersportresorts het winterseizoen te openen. Het live concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort.

 

 

Derulo in de Nederlandse Top 40

In 2009 maakt de wereld kennis met Jason Joel Desrouleaux (Miami, Florida, 21 september 1989) als zijn ‘Whatcha Say’, dat in de Nederlandse Top 40 de twaalfde plaats bereikt, zijn debuutsingle wordt. Er volgt nog een aantal singles, maar pas in 2013 is ‘Talk Dirty’, samen met 2 Chainz, er een die de top vijf weet te bereiken. De opvolger, Trumpets, komt tot de zesde plaats en wordt zijn grootste hit in ons land. Van het derde studioalbum van Derulo, Tattoos, krijgt ‘Stupid Love’ een notering in de Tipparade. Het album ‘Tattoos’ krijgt in 2014 een heruitgave met een andere titel; Talk Dirty. Op dat album staan vijf tracks die niet op Tattoos staan, waaronder Wiggle (samen met Snoop Dogg) dat begin juni de Top 40 weet te bereiken.

Derulo wordt jurylid in het Amerikaanse tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ en werkt ondertussen aan zijn vierde studioalbum, Everything is 4. Als voorloper verschijnt in maart de single ‘Want To Want Me’ dat Alarmschijf wordt en eind maart in de Top 40 komt. Ook is hij te horen op de nieuwste track van Hardwell, Follow Me. Begin augustus 2015 wordt ‘Cheyenne’ door Radio 538 uitgeroepen tot Alarmschijf. Daarna worden ook ‘Try Me’ (met Jennifer Lopez en Matoma) en Get Ugly als single onder de aandacht gebracht. ‘Kiss The Sky’ wordt zijn 15e Top 40-hit. In maart 2017 keert Derulo terug met ‘Swalla’, een samenwerking met Nicki Minaj en Ty Dolla $ign. Naast zanger is Derulo ook zakenman. Zo heeft hij zijn eigen kledinglijn LVL XIII en is hij actief in veel bedrijven, waaronder Catch LA en Rumble Boxing met Sylvester Stallone en Aston Kutcher.

 

 

Dé hotspot van de Alpen

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, gerenommeerd om de uitstekende piste-condities, gastronomie, klasse après-ski en goede liftfaciliteiten. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met het concert treedt Jason Derulo in de voetsporen van o.a. Pur, James Blunt, 30 Seconds to Mars, Robbie Williams, Elton John, Rihanna, Lionel Richie, Pink!, Bon Jovi en Katy Perry die eerder op het podium stonden.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.