Rivercruises veroveren Nederlandse wateren

Het Franse bedrijf Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van rivierboten, heeft nu ook Nederland toegevoegd aan haar aanbod van riviercruises. Vanaf 2019 kan eenieder met de boot op vakantie vanuit de nieuwe haven in Kerkdriel. Met vaarroutes door het hele land is Nederland door iedere waterliefhebber op zowel cultureel, gastronomisch als sportief vlak vanaf het water te ontdekken, mét of zonder vaarbewijs.

Nicols meert aan in Nederland

In de nieuwe thuishaven van Nicols in Kerkdriel ligt de volledige vloot. Een reis start altijd in dit karakteristieke dorp middenin de Betuwe. Vanuit daar kan men kiezen voor een enkele reis, een retour naar Kerkdriel of een uitgebreide route met ruimte voor extra uitstapjes. Reizen kunnen naar eigen wens samengesteld worden, waarbij varen wordt afgewisseld met tijd om te zwemmen, een fietstocht over de dijken, een ochtend vissen of een bezoek aan één van de stadjes aan de oevers van de waterwegen. Zo kan Nederland vanaf het water ontdekt worden, van Kerkdriel tot Amsterdam en zuidwaarts richting Maastricht.

 

 

Kapitein van eigen koers

Ervaar ultieme vrijheid door als kapitein van eigen boot zelf de koers te bepalen. Ga met vrienden, familie of romantisch met zijn tweetjes op reis. De uitgebreide vloot van Nicols heeft voor iedere samenstelling een passende boot, die allen makkelijk te besturen zijn. De boten in de haven van Kerkdriel beschikken over plaats voor 4, 6 of 10 personen en zijn voorzien van een terras, luxueuze keuken, gezellige leefruimte en badkamer. Het perfecte mobiele verblijf, van alle gemakken voorzien.

 

 

Suggesties voor vaarroutes

 • Weekend – Kerkdriel > Heusden > Gorinchem > Kerkdriel
  100 kilometer / 2 sluizen / 12 uur varen
 • Midweek – Kerkdriel > Biesbosch > Kerkdriel
  120 kilometer / 0 sluizen / 15 uur varen
 • 1 week (retour) – Kerkdriel > Rotterdam > Gouda > Gorinchem > Heusden > Kerkdriel
  200 kilometer / 9 sluizen / 25 uur varen
 • 1 week ( 1 richting) – Kerkdriel > Gouda > Amsterdam > Utrecht > IJsselstein > Montfoort
  220 kilometer / 8 sluizen / 28 uur varen
 • 2 weken – Kerkdriel > Bois-le-Duc > Veghel > Maastricht > Venlo > Ravenstein > Kerkdriel
 • 350 kilometer / 22 sluizen / 60 uur varen

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.