Unieke videoprojecties in Den Haag op de Ridderzaal

Tot zaterdag 8 december is de bijzondere videoprojectie Old Masters, New Heroes 13 avonden lang gratis te zien op één van de bekendste gebouwen van Nederland, de Ridderzaal. Niet eerder stond een gebouw op Het Binnenhof zo letterlijk in de spotlights en komt jong en oud in aanraking met de geschiedenis van onze democratie.

Ook op het Kurhaus in Scheveningen en op de vuurtoren bij Madurodam zijn tegelijkertijd videoprojecties als onderdeel van The Hague HighLights.

 

 

De projecties op de Ridderzaal en het Kurhaus vinden iedere donderdag, vrijdag en zaterdag plaats tussen 18.00 en 22.00 uur t/m zaterdag 8 december. The Hague HighLights is een reeks lichtevenementen in de maanden november en december en wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in het teken van Feest aan Zee

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.