Justin Rose wint Turkish Airlines Open 2018

De Engelse Justin Rose verdedigde afgelopen week met succes zijn titel in het Turkish Airline Open 2018. Hij versloeg daarmee de Chinese Haotong Li in een play-off in het Regnum Carya Golf en Spa resort in Antalya.

Spannende wedstrijd

Een par op de eerste play-off hole in de geschiedenis van Turkish Airlines Open was genoeg voor Rose om de titel beste golfer ter wereld te behalen. Rose volgde de derde ronde leider Li met drie schoten verschil tot aan de laatste dag en beide spelers sloegen één boven par op 18, waardoor ze na 72 holes op -17 bleven. Nadat Rose de vierde ronde had afgesloten, lukte het Li niet om par te putten en zo wist de Engelsman de winst te behalen voor het tweede jaar op rij.

 

 

Hoogtepunt van het jaar

Het toernooi is het derde laatste toernooi van het seizoen en een essentieel onderdeel van de Europese Tour-kalender. Het is de zesde keer dat Turkish Airlines het toernooi sinds het begin in 2013 heeft gesponsord. Met een sterke betrokkenheid bij het spel op alle niveaus, staat golf centraal bij de promotie van sport door Turkish Airlines over de hele wereld en heeft het brede bereik van Turkish Airlines Open een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het opzetten van Antalya als een van de populairste golfbestemmingen in de wereld.

 

 

Antalya als strijddecor

In reactie op het toernooi zegt Rose; “Ik hou van dit gebied en deze plek is heel speciaal voor mij. Het opnieuw bezoeken van Turkije is zo’n leuke ervaring en dit keer bracht ik mijn familie met me mee. Mijn moeder heeft een geweldige week gehad.” Turkije is een groeiende golfnatie en met dit klimaat zullen ze zeer binnenkort winnaars produceren. Chief Marketing Officer van Turkish Airlines (CMO) Ahmet Olmuştur zegt over het toernooi; “Mijn felicitaties aan Justin Rose voor het winnen van de Turkish Airlines Open 2018. Het was wederom weer een geweldige week hier in Belek. We zijn heel blij dat we hebben meegewerkt aan het opzetten van dit geweldige toernooi. Het toernooi toont de schoonheid van Antalya en de warmte van onze gastvrijheid aan honderden miljoenen mensen over de hele wereld.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.