Spa resort Norefjell opnieuw uitgeroepen tot ‘Norway’s Best Resort Spa’

Het skigebied Norefjell in Noorwegen heeft dit jaar al twee prijzen in de wacht gesleept: na de titel ‘Norway’s Leading Resort’ tijdens de World Travel Awards, won het op 27 oktober ook de prijs voor ‘Norway’s Best Resort Spa’ tijdens de World Spa Awards. Het Noorse skigebied is nog in de running voor een World Ski Award. Op 17 november wordt bekend gemaakt of het zich opnieuw ‘Norway’s Best Ski Hotel’ mag noemen.

Naast skigebied en wellnessbestemming staat Norefjell ook bekend om haar kindvriendelijkheid. Zo is er deze winter een nieuwe mascotte op de pistes te vinden: Nore Rein.

Award-winnende skibestemming

Voor het tweede opeenvolgende jaar is The Spa van hotel Norefjell Ski & Spa uitgeroepen tot ‘Norway’s Best Resort Spa’. Op 27 oktober werden de prijzen uitgereikt tijdens de ceremonie op de Malediven. De World Spa Awards is het zusterevent van de World Travel Awards, dat in juni dit jaar voor de 25e keer werd gehouden. Norefjell ging toen al met de titel ‘‘Norway’s Leading Resort’ naar huis. De Noorse skibestemming is daarnaast nog in de running voor een World Ski Award: op 17 november wordt in Kitzbühel bekend gemaakt of Norefjell Ski & Spa zich ook opnieuw ‘Norway’s Best Ski Hotel’ mag noemen. Eerder won ze de prijs al in 2015 en 2016.

 

 

Nieuwe mascotte

Deze winter staat er een nieuw gezicht op de pistes van Norefjell: mascotte Nore Rein zal veelvuldig aanwezig zijn tijdens de verschillende kinderactiviteiten. Zo doet hij mee met met de kinderskilessen, zal hij gelijk met de kinderen de pistes af gaan, participeert hij in skiraces en is hij onderdeel van het kinderactiviteitenprogramma in Norefjell Ski & Spa. Ook is er een speciaal Nore Rein kindermenu beschikbaar in het Skistua restaurant en het restaurant van het spa resort.

Women’s Weekend 2019

Komend voorjaar vindt van 3 tot 5 mei voor de negende keer het Women’s Weekend in Norefjell plaats. Tijdens dit driedaagse vrouwenweekend in Norefjell Ski & Spa worden verschillende lezingen en trainingen gegeven, maar is er ook entertainment, muziek en shopmogelijkheden.

 

 

Ideale skibestemming voor weekend of midweek

Norefjell ligt op slechts 1,5 uur rijden van het vliegveld van Oslo. Hierdoor leent de bestemming zich ook goed voor wie alleen een weekend of midweek de tijd heeft om de pistes te ontdekken. Dagelijks vertrekken er meerdere vluchten vanaf Schiphol naar Oslo Gardermoen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.