Hotel Post in Lermoos breidt haar Spa uit met groot sauna-complex

In juli 2017 opent Hotel Post in Lermoos haar nieuwe sauna-complex met uitzicht op de Zugspitze. De sauna is gemaakt van Arollahout en dat is bijzonder. De Alpenden of Arolla Pine staat ook bekend als de koningin der Alpen, een fenomeen in Oostenrijk. Het hout van deze boom wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzame werking. Het heeft een heerlijk geur en zorgt voor een ontspannen gevoel: het verlaagt je bloeddruk, je slaapt er goed van en je rust beter uit.

hotel-post-spa

Arolla Pine wordt steeds vaker toegepast in sauna’s. Voor Hotel Post is de nieuwe Zirben Panorama Sauna een mooie aanvulling, de oppervlakte van het totale Spa-complex komt hiermee op 3000 m2. Buiten de nieuwe sauna wordt een zoutwaterbad gerealiseerd om lekker in te baden: gezond voor je huid en het revitaliseert de stofwisseling. Binnen in de relaxroom knispert het haardvuur. Er is ook een Infraroodcabine voor meer ontspanning.

 

 

Wellness-arrangement: Post Alpienne Arolla Pine Ritual | Queen of the Alps

Laat je door het professionele Spa-team behandelen met het ontspannend wellness-arrangement Alpienne Arolla Pine Ritual. Je krijgt een full-body massage waarbij actieve Arolla bestanddelen doordringen in de spieren. Dit geeft een weldadige ontspanning terwijl de Arolla Pine & honingmelk uw huid duurzaam voedt. De totale, intensieve behandeling duurt 70 minuten.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.