Holland America Line versterkt positie als marktleider in Alaska

Reizigers die volgend jaar graag de natuurlijke wonderen van Alaska willen ontdekken, hebben de keuze uit maar liefst 133 cruises en 15 verschillende Land+Sea Journeys aan boord van Holland America Line’s middelgrote schepen. Deze schepen zijn perfect voor de havens in Alaska en om ongestoord de gletsjers te bewonderen. De premium rederij heeft onlangs de slogan “We Are Alaska” gelanceerd om zijn leiderschap, expertise en geschiedenis van meer dan 70 jaar Alaska te benadrukken.

In 2019 vaart Holland America Line met acht schepen naar Alaska met de meeste bezoeken aan Glacier Bay in vergelijking met andere rederijen. Daarnaast zijn er mogelijkheden een cruise te combineren met een landprogramma en zo naar Yukon’s verborgen mooie plekken af te reizen. Als allereerste touroperator in de regio ooit en enige rederij die verkenningen in Yukon biedt, versterkt Holland America Line haar banden met de lokale gemeenschap om unieke en gedenkwaardige Alaska en Yukon avonturen te bieden.

“We Are Alaska’ somt perfect onze deskundigheid, kennis en sterke cruise- en landaanbod op en versterkt het feit dat iemand die het beste wil in ‘The Great Land’ en Yukon, Holland America Line tot eerste keus moet maken,” aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. “Holland America Line gaat al meer dan 70 jaar naar Alaska – langer dan het bestaan van Alaska als staat – en we zijn nog steeds de enige cruiserederij die over land naar Yukon gaat en vanwege onze ervaring weten we hoe we het moeten aanbieden.”

Cruise aanbod

Reizigers kunnen van mei tot september kiezen uit cruises van 7, 14 en 21 dagen aan boord van de Amsterdam, Eurodam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Noordam, Oosterdam, Volendam en Westerdam. Voor het nieuwe 2019 seizoen vertrekt de Oosterdam op zondagen vanuit Seattle waardoor er meer balkonhutten op de route beschikbaar komen. Ook zijn er drie nieuwe 21-daagse ‘Ultimate Alaska & Pacific Northwest Adventurer EXC In-Depth Voyages’ vanuit San Francisco aan boord van de Maasdam.

De schepen die vanuit Vancouver vertrekken – Nieuw Amsterdam, Noordam, Westerdam en Volendam – bieden Holland America Line’s signatuur Alaska Land+Sea Journeys die een cruise combineren met een verblijf aan land in Denali National Park of een reis naar Denali en Yukon.

Alle cruises gaan naar één of meerdere van Alaska’s beroemde gletsjers en iedere cruise kent als highlight een tocht door Alaska’s Inside Passage. In Glacier Bay vaart altijd een inheemse Huna bewoner mee. Ook is een ranger aan boord die commentaar, presentaties en informatie geeft over Alaska’s bekende nationale park.

 

 

Nieuwe accommodatie in Denali

Holland America Line heeft zijn gastervaring tijdens de Alaska Land+Sea Journeys uitgebreid door nieuwe verblijven toe te voegen aan het Denali terrein waar zich ook het McKinley Chalet Resort hotel en Denali Square bevinden. De nieuwe accommodatie voor 99 gasten beschikt over standaardkamers en 54 junior suites, allen met balkon zodat genoten kan worden van adembenemende uitzichten op de wildernis van Alaska.

Nieuw Explorations Central (EXC) programmering

Tijdens de reizen brengt de EXC programmering lokale gebruiken, culinaire creaties en culturele ervaringen uit Alaska aan boord. Op tijd voor het 2019 seizoen zijn speciale EXC ruimtes geïnstalleerd op de Eurodam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam en Westerdam. Deze zijn voorzien van interactieve touchscreens, digitale verhalen en een scherm met real-time data van de scheepsburg. Met EXC Encounters leren gasten over lokale tradities en tijdens een EXC Talk vertelt een Alaska expert verhalen die alleen een local kent. De EXC guides helpen met de voorbereiding voor een bezoek aan de havens.

 

 

BBC Earth

Alle gasten kunnen tijdens hun Alaska cruise ook genieten van BBC Earth’s “Alaska in Concert” multimedia optreden in het hoofdtheater. Live muziek wordt gecombineerd met adembenemende beelden van de BBC Earth televisieserie “Wild Alaska” op de achtergrond. Het publiek ervaart de wisseling van de vier seizoenen en ziet hoe meedogenloos en prachtig het gebied is.

Cruises naar Alaska beginnen vanaf €899 en een Land+Sea Journey begint bij €1319. De tarieven zijn per persoon op basis van tweepersoonsbezetting. Meerdere vertrekdata bieden de Explore4 aanbieding waarbij een drankenpakket en diner in specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill inbegrepen is. Daarnaast gelden verlaagde tarieven voor een 3e/4e persoon op de hut. Deze aanbieding loopt nog tot 19 november 2018.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.