Breng je stem uit voor TINK amazing shop windows The Hague en win

De winter komt eraan, het wordt sneller donker, dus hebben we behoefte aan ‘Light!’. De 7e editie van ‘TINK amazing shop windows The Hague’ staat dit jaar volledig in het teken van licht, in de breedste zin van het woord. Tijdens de winterperiode zal de stad op diverse plekken feestelijk verlicht worden.

Denkaan kerstbomen en sfeerverlichting in de winkelstraten die bijdragen tot een sfeervolle binnenstad, maar
ook een evenement als The Hague Highlights, waarbij het Kurhaus en de Ridderzaal letterlijk in de spotlights staan en met fascinerende videoprojecties tot leven komen. Reden temeer om met het thema ‘LIGHT’ de schijnwerper op de meest bekende winteretalagewedstrijd van het land te zetten en ondernemers uit te dagen om de mooiste, meest creatieve en inspirerende winkeletalage van Binnenstad Den Haag te creëren.

Stem en win!

Winkelend publiek kan vanaf zaterdag 8 december stemmen op de mooiste winkeletalages in de verschillende winkelgebieden in de Binnenstad en bepaalt daarmee de winnaar van de publieksprijs. Overigens maakt het publiek hierdoor zelf kans op mooie prijzen zoals shoptegoed van € 150 en vrijkaarten voor diverse winterse evenementen zoals Carnivale, Cool Event op Scheveningen en het Top2000 Live Café op het Malieveld. Naast een publieksprijs is er ook de juryprijs. Deze wordt bepaald door de deskundige vakjury bestaande uit o.a. de winnaar van vorig jaar, de Bijenkorf, vertegenwoordigd door Sylvia Schutterop, manager Visual, Omroep West presentatrice Nicolette Krul en curator en mede-initiatiefnemer festival Masterly The Hague Nicole Uniquole.

 

 

Wonderschone winterse etalages met licht in de hoofdrol

Vanaf zaterdag 8 december zullen de deelnemende etalages volledig in het LIGHT-thema zijn ingericht, deze zijn dan tot 1e kerstdag, 25 december, te bewonderen voor het winkelend publiek. Stemmen op de etalages kan tot en met 19 woensdag december. Op donderdag 20 december zullen de winnaars traditiegetrouw bekendgemaakt worden op de Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout. Wethouder Richard de Mos zal dit jaar de prijzen uitreiken aan de ondernemers met de meest creatieve etalages.

 

 

Have a Royal Winter

Naast de schitterende etalages van TINK zijn er in Binnenstad Den Haag en Scheveningen tal van winterse activiteiten en evenementen te bezoeken. Zo is er een altijd sfeervolle Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout van vrijdag 14 t/m zondag 23 december, kan er voor het Kurhaus in Scheveningen geschaatst
worden en strijkt van donderdag 27 tot en met zondag 30 december het winterse kermis Festival Carnivale weer neer in het Haagse Huijgenspark.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.