Bezoek de eerste Light Air Show van Nederland

Voor het eerst in Nederland is op zaterdag 1 december vanaf 15.45 uur voor de Scheveningse kust een Light Air Show te zien. In de avondschemering presenteren vliegtuigen en een helikopter een adembenemende Light Air Show boven zee. Het Britse Twister Aerobic Team en Otto The Helicopter doen onder anderen mee.

Scheveningen Light Air Show wordt georganiseerd door Scheveningen Light Walk en is onderdeel van The Hague HighLights, een reeks van lichtevenementen van Feest aan Zee in november en december. Henk Scholten, van Feest aan Zee zegt:

“The Hague HighLights zet de stad aan zee in november en december letterlijk in de spotlights”

“We organiseren, speciaal voor Feest aan Zee, drie nieuwe lichtevenementen waarvan deze spectaculaire airshow er één is. Daarnaast haken we aan bij de reeds bestaande lichtevenementen: Turn on the Lights en Scheveningen Light Walk. The Hague HighLights is daarmee een aanzet voor een terugkerend Haags lichtfestival in de wintermaanden.”

 

 

Truus van Amstel, organisator: “In het Britse Bournemouth heb ik een vergelijkbare airshow gezien, superspectaculair en nog nooit eerder in Nederland te zien geweest. Dit wilde ik daarom ook graag op Scheveningen organiseren. Omdat dit evenement afzonderlijk al een enorme aantrekkingskracht heeft, organiseren we dit een week voor Scheveningen Light Walk.”

 

 

Richard de Mos, wethouder: “Ik ben trots op dit ongelooflijk mooie onderdeel van ons themajaar Feest aan Zee. Het zet Den Haag als stad aan zee echt in de spotlights. Bovendien zijn zulke evenementen ook goed voor ons toerisme en meer banen.”

 

 

 

Ontvang elke dag gratis het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

 

Comments are closed.