Vlieg de zomer achterna met Emirates

De temperaturen dalen en de zomer is officieel voorbij. Reden genoeg om vast na te denken over de reismogelijkheden voor komende winter. Een weekje (of twee) ontsnappen aan de Nederlandse kou is zeker geen overbodige luxe.

Daarom komt Emirates opnieuw met voordelige tarieven voor Economy Class tickets naar een geselecteerd aantal exotische bestemmingen in het wereldwijde netwerk. Boeken kan van 22 t/m 31 oktober 2018.De aanbieding is ideaal voor vroegboekers die nu al weten dat ze in het nieuwe jaar op vakantie gaan, maar ook zeker voor reizigers die er begin november al even tussenuit willen. De reisperiode voor de actie loopt namelijk van 1 november t/m 20 december 2018 en van 1 januari t/m 31 mei 2019.

 

 

Dankzij het uitgebreide netwerk van Emirates, kunnen reizigers profiteren van naadloos-aansluitende verbindingen tussen Amsterdam en Azië, de Indische Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, via de hub in Dubai.
Alle vanaf-prijzen zijn voor retourtickets, per persoon.

 

 

De speciale tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en individuele voorwaarden zijn van toepassing. Voor meer informatie over Emirates, en het boeken van een vlucht, ga naar de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.