Dit zijn de leukste nieuwe eetgelegenheden van Minneapolis

De eet- en drinkcultuur van Minneapolis groeit continue. Hier zijn 5 nieuwste eetgelegenheden die je moet ontdekken in Minneapolis.

La Doña Cerveceria

La Doña Cerveceria is een brouwerij met Latijnse invloeden. Het is begin oktober 2018 geopend in Noord Minneapolis. Naast de tapkamer en kunstgalerij, bevindt er zich een voetbalveld van 1.500 vierkante meter. Het voetbalveld wordt gebruikt als de thuisbasis voor de 3 tegen 3 voetbalcompetitie La Doña’s Fútbol en Social Club.

 

 

All Square

All Square is een sociale onderneming en in dit restaurant worden o.a. ambachtelijke kaas sandwiches verkocht. All square is een professioneel ontwikkelingsinstituut waar ‘oud’ gedetineerden het personeel zijn. Het doel van All Square is om deze ex-gedetineerden te helpen om niet nog een misdaad te begaan. Onder het mom van “schuld-vrij” comfort voedsel.

First Draft Taproom & Kitchen

First Draft Taproom & Kitchen is een nieuwe taproom in de North Loop waar klanten zichzelf bedienen, of ze nu een ambachtelijk biertje, tapwijn, harde cider of kombucha willen. Een polsbandje volgt de uitgaven van de klanten. Wat dit onderscheidt van andere taprooms, is zelfgemaakte gerechten en wijn.

De leukste hotspots in Minneapolis in een gratis reisgids

Download nu een handige reisgids over Minneapolis. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie op iPhone & iPad.

Edwards Dessert Kitchen

Edwards Dessert Kitchen is een nieuw restaurant in the North Loop waar je alleen maar toetjes eet. Het is speciaal voor mensen die in de nacht hunkeren naar een suiker shot. Chef-kok Christina Kaelberer serveert verschillende desserts van een curried scotcheroo-koekje tot zelfgemaakt ijs, evenals artisan koffie, ambachtelijke cocktails en een aantal hartige producten.

Edwards Dessert Kitchen

 

 

Funky Grits

Funky Grits een een nieuwe plek in de wijk South Minneapolis. Het restaurant biedt een snelle en casual service. Chef-kok Jared Brewington noemt het Urban Southern Fusion: soul, southern en comfort food met een Minnesota-twist.

Funky Grits

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.