Doe mee aan het sneeuwballengevecht in Rotterdam

Get ready for the winter! Nu de zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst, is ook de winter niet ver weg meer. Reden te meer om dit seizoen feestelijk af te trappen met een heus sneeuwballengevecht in Rotterdam!

Op vrijdag 12 oktober 2018 zorgen de Canadese bestemmingen Edmonton en Jasper National Park tussen 16.00 en 19.00 uur voor een grote berg poedersneeuw waarmee iedereen al de eerste winterpret kan beleven.

 

 

In het skigebied Marmot Basin in Jasper National Park in de provincie Alberta valt jaarlijks 500 cm verse poedersneeuw van top-kwaliteit. De bestemmingen kunnen dan ook niet wachten tot het wintersportseizoen weer begint en nemen daarom een voorsprong hierop door op 12 oktober op het Schouwburgplein in Rotterdam dit gratis sneeuwballengevecht te organiseren.

 

 

Iedereen is uitgenodigd om mee te doen. Edmonton en Jasper verzorgen de sneeuw, de sneeuwballengooiers hoeven alleen handschoenen mee te nemen. Een sneeuwpop bouwen kan natuurlijk ook!

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

 

Comments are closed.