Recordzomer voor Thalys

Thalys heeft haar beste zomer ooit achter de rug met een stijging van 6,5% in het aantal passagiers tussen Nederland, België, Frankrijk en Duitsland (ten opzichte van juli-augustus 2017)

“Voor het tweede jaar op rij blikt Thalys terug op goedgevulde zomermaanden. Onze bestemmingen stralen als nooit tevoren met een vernieuwd toeristisch aanbod, inclusief groene en culturele accenten. Deze goede resultaten zijn de bekroning van ons werk en dat van onze bestemmingen!” zegt Agnès Ogier, CEO van Thalys.

 

 

Dankzij de uitstekende zomer behaalt Thalys veelbelovende resultaten voor 2018, met tot op vandaag een toename van de reizigers met 5,6% en een omzetstijging van 4,9% (januari – augustus 2018).

Belangrijke resultaten zomer

 • Het seizoensaanbod met de Zon-Thalys richting Marseille kende een groot succes: +13% in vergelijking met 2017.
 • De voortdurende groei van de Nederlandse route, met toename van de reizigersgroei tussen Amsterdam en Brussel (+10,7%) en groei tussen Amsterdam en Parijs (+4,8%).
 •  

   

   

   

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Comments are closed.