Delta breidt pre-select maaltijden uit naar Delta One vanaf Amsterdam

Na lovende klantrecensies heeft Delta haar populaire pre-select maaltijdprogramma uitgebreid. Reizigers in Delta One (businessclass) op vluchten tussen Amsterdam en de Verenigde Staten hebben nu de mogelijkheid om voor vertrek hun maaltijd te kiezen.

Dit initiatief is het gevolg van een succesvolle proefperiode op geselecteerde routes vanuit de Verenigde Staten, waaronder naar Schiphol Amsterdam. De pre-select maaltijdservice bleek zo populair dat deze nu is uitgebreid naar meer dan 100 landen over de hele wereld.

 

 

Delta stuurt reizigers drie dagen voor de vlucht een mail waarin zij worden uitgenodigd om hun favoriete maaltijd te selecteren uit het regionaal georiënteerde seizoensmenu. Zo kunnen Delta One reizigers op elke Delta-vlucht van en naar de VS genieten van hun voorkeurskeuze.

 

 

“Klanten zeggen veel waarde te hechten aan de mogelijkheid invloed te hebben op hun ervaring aan boord”, zegt Lisa Bauer, Delta’s Vice President – On-Board Services. “Door meer reizigers de mogelijkheid te bieden om vooraf de maaltijd te kiezen, is een voorbeeld van hoe we feedback gebruiken om de ervaring aan boord verbeteren.”

Delta One reizigers die vanuit Londen Heathrow of Parijs Charles de Gaulle naar de Verenigde Staten vliegen, kunnen eveneens hun maaltijden vooraf kiezen. Delta’s op de seizoenen geïnspireerde menu’s zijn samengesteld door haar eigen culinaire team of de partner chefs van de luchtvaartmaatschappij. De wijnselectie is samengesteld door Master Sommelier Andrea Robinson. Het najaarswijnmenu van Andrea bevat wijnen zoals Monte Real Reserve Tempranillo 2012 en Pine Ridge Chenin Blanc-Viognier 2016.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.