Non-stop naar Hollywood: Delta lanceert Amsterdam-Los Angeles vlucht

Delta Air Lines [NYSE: DAL] breidt haar Noord-Amerikaanse netwerk vanaf luchthaven Schiphol verder uit met de toevoeging van een nieuwe route naar Los Angeles (LAX) vanaf 18 juni 2018. Deze tiende non-stopbestemming van Delta uit Nederland, en de tweede nieuwe route deze zomer, wordt vier keer per week aangeboden en verbindt Amsterdam met Delta’s hub aan de Amerikaanse westkust.

‘Met bijna 15 procent groei van het aantal Nederlandse bezoekers aan Californië vorig jaar* spelen we in op de vraag naar meer vluchten naar de westkust’, zegt Dwight James, senior vice-president trans-Atlantic van Delta. ‘Amsterdam is nu rechtstreeks verbonden met al onze Amerikaanse hubs, waardoor we nu naar meer dan 200 bestemmingen het gemak van een one-stop service bieden.’

 

 

Van thrillseekers tot starspotters, vakantiegangers in Los Angeles hebben keuze uit een overvloed aan mogelijkheden. Naast de wereldberoemde Hollywood Studios bevinden zich hier vele themaparken, waaronder Universal Studios, Legoland en Disneyland. Verder zijn er prachtige stranden in en rond L.A., van het ‘Bohemian’ Venice Beach tot de surfersparadijzen Malibu, Zuma en Santa Monica.

 

 

Delta voert meer dan 170 dagelijkse vluchten uit en biedt passagiers via Los Angeles meer aansluitingen naar vluchten van haar partners dan waar dan ook in de Verenigde Staten. dan waar dan ook in de VS. De luchtvaartmaatschappij investeert $ 1,86 miljard in de modernisering, upgrade en toegankelijkheid van terminals 2, 3 en de Tom Bradley International Terminal. Passagiers die van Amsterdam naar Los Angeles vliegen, profiteren van doorgaande verbindingen naar populaire bestemmingen in de Verenigde Staten en daarbuiten, waaronder: Honolulu, San Diego, San Fransisco, Sacramento, Phoenix, Albuquerque and Tuscon.

Delta One passagiers die vanuit Los Angeles naar Amsterdam terugkeren kunnen gebruik maken van de nieuwe Delta ONE incheckruimte op LAX met exclusieve services waaronder:

  • Gemakkelijke toegang – Dichterbij de ingang van de luchthaven, zodat passagiers minder tijd nodig hebben om bij de gate te komen.
  • Privé check-in – Een ontspannen plek voor passagiers om te genieten van een drankje, terwijl Delta zorgt voor de bagage.
  • Versnelde veiligheidscontrole – Het Elite Service Team van Delta begeleidt klanten via een exclusieve toegang voor het sneller doorlopen van de security
  • Delta Sky Clubs – gratis toegang tot de Clubs op de tussenverdiepingen van Terminals 2 en 3, met gezonde eetmogelijkheden, goed gevulde bars, WiFi en meer.

Delta heeft een Boeing 777-200-vliegtuig met 291 zitplaatsen gepland voor de vlucht naar Los Angeles, die qua timing de bestaande dagelijkse vluchten van KLM aanvult.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.